ban.novo selo
Član
Danas je mom ljubimcu Lazi tacno mesec dana pa smo se merili malo, tako da bih voleo da malo prokomentarisete, pohvalite, kritikujete sve prihvatam

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to je samo zbog djurdjevdana ,a kod nas u selu se jako malo ljudi bave ovcarstvom tako da nije velika konkurencija sto se mene tice, a jaganjci su podebeli i ko kod mene uzme jagnje dolazi stalnoDaj boze da je istina da se ljudi otimaju za jagnjad bilo gde,onda i cena ide gore.
da te ne lazem meni se ne dopadaju ali idf kao cista rasa je potpuno ok
lepo je ovo kolega,naravno svako u skladu sa mogucnostima,ovce su lepo uhranjene i odnegovane to je navaznije.na ovom forumu su retki ono koji samo i iskljucivo zive od ovcarstva,a da pri tom mogu da ulazu u skupa grla i jaku genetiku.zato samo opusteno,mislim da si na pravom putu kolega.e moj prijatelju vidim i sam disam ,sto se tice kvaliteta,ali sta da se radi volim ovce i polako pretacem u francuza koliko mogucnosti pruzaju.drago mi je kada vidim vrhunske odgaivace sta imaju u toru.pozdrav
lepo je ovo kolega,naravno svako u skladu sa mogucnostima,ovce su lepo uhranjene i odnegovane to je navaznije.na ovom forumu su retki ono koji samo i iskljucivo zive od ovcarstva,a da pri tom mogu da ulazu u skupa grla i jaku genetiku.zato samo opusteno,mislim da si na pravom putu kolega.
evo slike od malih jaganjaca po drugi put,dvaput dvojke .ovan je star 19meseci i mkadi francuz,pozdrav.![]()