Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da to bi i ja voleo da cujem sta se desavalo sa tim traktoromigor74 je napisao(la):da se i ja malo ubacim u temu. šta bi sa onim CX iz subotice što je vraćen, mislim da su uzeli većeg.
gabricn je napisao(la):da to bi i ja voleo da cujem sta se desavalo sa tim traktoromigor74 je napisao(la):da se i ja malo ubacim u temu. šta bi sa onim CX iz subotice što je vraćen, mislim da su uzeli većeg.![]()
gabricn je napisao(la):kolko ja znam prvo su uzeli cx-a i bas imali problema sa njim i onda niste hteli ili mogli da im zamenite za isti vec ste im dali veceg naravno uz doplatu i onda su i sa tim vecim imali problema e sad dal su to resili ne znam![]()
gregorije83 je napisao(la):na sajmu u NS prosle godine na standu McCORMIK-a su rekli da ga vracaju u fabriku a da je mali potrosac ne znam bas, kazu da ovaj veci manje trosi od CX .pozdrav svimagabricn je napisao(la):kolko ja znam prvo su uzeli cx-a i bas imali problema sa njim i onda niste hteli ili mogli da im zamenite za isti vec ste im dali veceg naravno uz doplatu i onda su i sa tim vecim imali problema e sad dal su to resili ne znam![]()
![]()
sta po tebi znaci bas imali problema....traktor se pokvario i mi ga naravno sredili o nasem trosku....nisu oni hteli za isti, jer cim su uzeli CX-a bio im je mali...dobili su veci....uz doplatu naravno...zato sto je veca cena bila i postoji razlika u ceni...koja treba da se plati, normalno placa onaj ko uzima traktor...on zadovoljava njihove potrebe, sa njim su zadovoljni....bilo je nekih sitnica, mislim da je traktor stajao dva dana...ili jedan dan...nebitno....ako znas zeljka popricaj sa njim...on ce ti najbolje reci kako je zadovoljan sa traktorom, da ne pricam ja u njegovo ime...
gregorije83 je napisao(la):veci ima ivekov motor...iveko motori su poznati po maloj potrosnji...sa njim u potrosnji retko koji traktor moze da se poredi....sto ne znaci da ovaj drugi puno trosi....
nije vracan u fabriku koliko se ja secam....uz pomoc kolega iz fabrike sredili smo ga kod nas u radionici....
pa naravno da ce platiti vise za veci traktor ali nisi razumeo,ja sam cuo neku drugu pricu.Bilo je kao da su oni hteli da ga zamenite za isti ali vi niste imali drugi za zamenu pa ste im dali veci,eto cisto da se razumemo sta sam ja cuogregorije83 je napisao(la):gabricn je napisao(la):kolko ja znam prvo su uzeli cx-a i bas imali problema sa njim i onda niste hteli ili mogli da im zamenite za isti vec ste im dali veceg naravno uz doplatu i onda su i sa tim vecim imali problema e sad dal su to resili ne znam![]()
sta po tebi znaci bas imali problema....traktor se pokvario i mi ga naravno sredili o nasem trosku....nisu oni hteli za isti, jer cim su uzeli CX-a bio im je mali...dobili su veci....uz doplatu naravno...zato sto je veca cena bila i postoji razlika u ceni...koja treba da se plati, normalno placa onaj ko uzima traktor...on zadovoljava njihove potrebe, sa njim su zadovoljni....bilo je nekih sitnica, mislim da je traktor stajao dva dana...ili jedan dan...nebitno....ako znas zeljka popricaj sa njim...on ce ti najbolje reci kako je zadovoljan sa traktorom, da ne pricam ja u njegovo ime...