Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
abro je napisao(la):gregorije83
Ako uporedujes kvalitet ta dva traktora, cemu onda razlika u ceni. Kao predstavnik cesle na ovom forumu iznenadujes me sa takvim odgovorom...
![]()
Nikola_91 je napisao(la):na mojoj rakovici su nosaci od metala!!
bewisa je napisao(la):Samo da vas obavestim da Rakovica i MekKormik imaju zajednickog pretka
tj Landini.Israwi me ako gresim Gregorije?Sta si mislio kad kazes da je
MekKormik jeftiniji,jel istoj konjazi kao Rakovica?
abro je napisao(la):gregorije83
Decko nisam osoba za svadu, ali mi nije jasno kako mozes uporedivati mc cormick sa rakovicom, i od cega je to mc jeftiniji od rakovice?
Izvini ako sam pogresno shvatio, a moj komentar se odnosi na ovu poruku. Sto se tice " ja sam covek koji zna da cita " , onda ja sam taj sto je ucio "citaj kako je napisano."gregorije83 je napisao(la):Nikola_91 je napisao(la):veci deo kabine . imaju ga kod mene u skoli , i prosle god kad je bila setva kukuruza njma su pukli nosaci zadnjeg stakla i staklo im otpalo! a nosaci su pukli jer su bili od plastike! bar ja tako mislim.gregorije83 je napisao(la):Nikola_91 je napisao(la):sve je kod njih dobro ! !samo im je najveca mana sto im ja kabina cela plasticna!
![]()
ako ti tako kaze, mada nisam to najbolje razume, sta je od plastike?
a od cega da budu nosaci....na staroj rakovici nosaci zadnjeg stakla su od plastike..........na svim novim traktorima isto........
Bare je napisao(la):rakovica i mcormick nemaju zajednickog pretka.landini kopira starog ford serije preko 220ks,azjednicka poveznica landinija i Mc je c max Mc ove serije,landinijeva serija se zove drukcije,al Mc se zasanivaju na case-ovim serijama cx i mc.vjerujem da su ti modeli bolji od c max-a.to je moje misljenje.prije ce bit da je landini jeftiniji neg McC
abro je napisao(la):Izvini ako sam pogresno shvatio, a moj komentar se odnosi na ovu poruku. Sto se tice " ja sam covek koji zna da cita " , onda ja sam taj sto je ucio "citaj kako je napisano."gregorije83 je napisao(la):Nikola_91 je napisao(la):veci deo kabine . imaju ga kod mene u skoli , i prosle god kad je bila setva kukuruza njma su pukli nosaci zadnjeg stakla i staklo im otpalo! a nosaci su pukli jer su bili od plastike! bar ja tako mislim.gregorije83 je napisao(la):Nikola_91 je napisao(la):sve je kod njih dobro ! !samo im je najveca mana sto im ja kabina cela plasticna!
![]()
ako ti tako kaze, mada nisam to najbolje razume, sta je od plastike?
a od cega da budu nosaci....na staroj rakovici nosaci zadnjeg stakla su od plastike..........na svim novim traktorima isto........![]()
![]()
![]()
Nikola_91 je napisao(la):kod mene na rakovici staklo upada u keder a keder se stavlja na metalni okvir! a taj metalni okvir se drzi sa dve sarke za kabinu! i tako mi je na svim staklima!