Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
abro je napisao(la):gregorije83
Ako uporedujes kvalitet ta dva traktora, cemu onda razlika u ceni. Kao predstavnik cesle na ovom forumu iznenadujes me sa takvim odgovorom...
![]()
Nikola_91 je napisao(la):na mojoj rakovici su nosaci od metala!!
?bewisa je napisao(la):Samo da vas obavestim da Rakovica i MekKormik imaju zajednickog pretka
tj Landini.Israwi me ako gresim Gregorije?Sta si mislio kad kazes da je
MekKormik jeftiniji,jel istoj konjazi kao Rakovica?
abro je napisao(la):gregorije83
Decko nisam osoba za svadu, ali mi nije jasno kako mozes uporedivati mc cormick sa rakovicom, i od cega je to mc jeftiniji od rakovice?
Izvini ako sam pogresno shvatio, a moj komentar se odnosi na ovu poruku. Sto se tice " ja sam covek koji zna da cita " , onda ja sam taj sto je ucio "citaj kako je napisano."gregorije83 je napisao(la):Nikola_91 je napisao(la):veci deo kabine . imaju ga kod mene u skoli , i prosle god kad je bila setva kukuruza njma su pukli nosaci zadnjeg stakla i staklo im otpalo! a nosaci su pukli jer su bili od plastike! bar ja tako mislim.gregorije83 je napisao(la):Nikola_91 je napisao(la):sve je kod njih dobro ! !samo im je najveca mana sto im ja kabina cela plasticna!
![]()
ako ti tako kaze, mada nisam to najbolje razume, sta je od plastike?
a od cega da budu nosaci....na staroj rakovici nosaci zadnjeg stakla su od plastike..........na svim novim traktorima isto........
Bare je napisao(la):rakovica i mcormick nemaju zajednickog pretka.landini kopira starog ford serije preko 220ks,azjednicka poveznica landinija i Mc je c max Mc ove serije,landinijeva serija se zove drukcije,al Mc se zasanivaju na case-ovim serijama cx i mc.vjerujem da su ti modeli bolji od c max-a.to je moje misljenje.prije ce bit da je landini jeftiniji neg McC
abro je napisao(la):Izvini ako sam pogresno shvatio, a moj komentar se odnosi na ovu poruku. Sto se tice " ja sam covek koji zna da cita " , onda ja sam taj sto je ucio "citaj kako je napisano."gregorije83 je napisao(la):Nikola_91 je napisao(la):veci deo kabine . imaju ga kod mene u skoli , i prosle god kad je bila setva kukuruza njma su pukli nosaci zadnjeg stakla i staklo im otpalo! a nosaci su pukli jer su bili od plastike! bar ja tako mislim.gregorije83 je napisao(la):Nikola_91 je napisao(la):sve je kod njih dobro ! !samo im je najveca mana sto im ja kabina cela plasticna!
![]()
ako ti tako kaze, mada nisam to najbolje razume, sta je od plastike?
a od cega da budu nosaci....na staroj rakovici nosaci zadnjeg stakla su od plastike..........na svim novim traktorima isto........![]()
![]()
![]()

Nikola_91 je napisao(la):kod mene na rakovici staklo upada u keder a keder se stavlja na metalni okvir! a taj metalni okvir se drzi sa dve sarke za kabinu! i tako mi je na svim staklima!
malo su nam drugacije kabine izgleda ali nije ni bitno......cela prica se svodi na to da je na svom novim traktorima ubacena plastika gde god je mogla da se ubaci.........tako ti je kako ti je........