Massey Ferguson

Momo, ja nekad i na mog fergu se popnem u papučama, nešto leti po dvorištu da premestim. Ipak je on sinovac od MF.
 
Kolege treba mi pomoć za mog rođaka, gde ima prodavnica delova za maseja 3060 konkretno crevo za vodu od termostata do hladnjaka ako sam dobro razumeo?
 
 
Pokušavao sam sa nekim drugim crevima,i nisam uspeo.Ne odgovara ni jedna krivina.Mislim da ni ulaz na hladnjaku i vodenoj pumpi nije isti fi.
 
Verujem da se u Indjiji sve po uzorku moze napraviti. Ja sam negde slao da mi prave creva za IMT 5210,a to je dosta davno bilo.
 
Zvao pan motor i nemaju na stanju, možda tek za mesec dana.
Kolega komer po priči rođaka ja mislim da je to ovo crevo sa dve krivine i nije isti promer na krajevima, rekao sam mu da slika i da mi pošalje da vidim pa ti javim ako možeš da pošalješ ako se ovde negde nesnađem.Hvala kolegama na pomoći.
 
Kolega komer rođak mi je poslao dimenzije samo one malo odstupaju pošto je to crevo već 30 godina na traktoru pa je malo deformisano od toplote i antifriza, sa jedne strane je oko 40mm a sa druge oko 47mm unutrašnja rupa stim da je verovatno proširena za par milimetara zbog rada i starosti tako da treba da je par milimetara manji prečnik a dužina 30cm.Ono crevo što piše donje po 99 kuna otprilike odgovara.Ako možeš da pogledaš i da javiš da li ima pa ćemo se dogovoriti kako da ga pošalješ, hvala unapred.
 
U pravu si kolega samo je pitanje da li može da priđe da izmeri, neznam kako stoji na maseju i koliko je pristupačno.
 
Jel ima neko kabl za ovaj grejač?Traktor je MF 3060.Da li neko koristi ovakav grejač i da li je priključak na 220v.
0a4128be8aae01dec5ffb388868dc7b0.jpg
42728de553969b947f58d3605b30965b.jpg


Sent from my HTC U12 life using Tapatalk
 
Pozdrav, da li mozda neko ima massey ferguson 6110, interesuje me misljenje za taj traktor i da li se kvari, koje su cene otprilike , hvala unapred...
 
Nazad
Vrh