pujol
Član
Ja sam sipao traktol 80
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Power nema. E sad zasto sam ja isao sa hidrol, posto namena ulje u menjacu da podmazuje i hladi menjac to bi radio i hidrol 68, ali nisam bas siguran kako bi se pumpa ponasala sa traktol 80. Nisam mehanicar i neznam pa ako moze da pojasnite. Traktor do sad nije imao problem ni sa menjac ni sa hidrauliku, isto tako i kipovanje je ok.Nebi trebao hidrol ako ide i u hidrauliku i u mjenjac , pogotovo ako ima power ili slicno nesto .
Da na njega sam i ja mislio, gledao zice okej su, a radilo do pre par dana kad sam vozioTo ide + na onaj prekidač ispod menjača.Mene je to zezalo i ja onda nosio žicu i direktan +dam na tu drugu žicu.Bio negde kontakt zezalo a ja nisam imao vremena da ispratim,posle par meseci počelo da radi normalno.
Nece, ostao je u kornjaciA jel ti prebacuje lampicu iz zeca u kornjacu ili ni to ?
Ahaaa okej,nisam znao,ja sam tako uradio i eto radi i dan danaass,pa sam.zbig toga napisaooTo u stvari nije elektroventil jer spore brze ne prebacuje preko hidraulike ,nego mehanicki ,tj elektro aktuator da ga tako nazovem pomjeri viljusku.
Da li prebaci na instrument tabli lampicu prilikom saltanja?Massey 3095 pojavio mi se problem da nece prebaciti iz sporih u brze ono kad ga samaram, imao neko problem taj?
Verovatno onaj senzor dole vrisnuo?
Na instrument tabli nemam, samo one lampice pored menjacaDa li prebaci na instrument tabli lampicu prilikom saltanja?
Nije mi jos stigao da red, sutra prekosutra krecem u pregledJesi li probao ono sto sam pisao?