milos.jovic.140
Član
Društvo da li postoji opcija da se na mf6160 koji ima prednji utovarivac zakači neki senzor za njegovu amortizaciju?
Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока
Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imao sam taj problem, bilo je do tog prekidaca za gore dole udje prasina ili zica nema kontakt dobar, proveri prvo to ako nije zameni prekidac ima majstor Sinisa iz Klenka. (Prekidac je 3-4h)Potrebna mi je pomoc vlasnika Masej Fergusona koji su imali slican problem. Zeza me hidraulika. Traktor radi normalno , izadem na uvratine okrenem plug udem u brazdu nece da spusti plug. Jedino mogu da ga spustim na ona dva dugmeta skroz pozadi ( prirucnik kaze da su za automacku poteznicu ) Tako ga spustim na zeljenu dubinu i orem. Onda u hodu skljocam dugme gore-dole i on nekad proradi nekad ne .Ako ne proradi orem na ona dva dugmeta ali to nije to. Ona tackica na uzvicniku mi pokazuje sifru greske 4-2 . Sta to znaci? Dali neko zna dobrog majstora za elektroniku. Hvala
Imali smo taj problem pre 2-3 god. I resili ga u prodavnici elektro opreme za 95 din. prekidac je bio problem.Potrebna mi je pomoc vlasnika Masej Fergusona koji su imali slican problem. Zeza me hidraulika. Traktor radi normalno , izadem na uvratine okrenem plug udem u brazdu nece da spusti plug. Jedino mogu da ga spustim na ona dva dugmeta skroz pozadi ( prirucnik kaze da su za automacku poteznicu ) Tako ga spustim na zeljenu dubinu i orem. Onda u hodu skljocam dugme gore-dole i on nekad proradi nekad ne .Ako ne proradi orem na ona dva dugmeta ali to nije to. Ona tackica na uzvicniku mi pokazuje sifru greske 4-2 . Sta to znaci? Dali neko zna dobrog majstora za elektroniku. Hvala