fiat615
Član
Kod djeda mf 165 80 godiste u francuskoj je proizveden tako pise u saobracajnoj inace je uvezen iz italije. meni je cudno da je to godiste da nije stari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bas su slicni samo samo sto im menjac,motor ,bocni reduktori glava upravljaca nemaju bas nikakvih slicnost ostalo je sve istoimt 555 je kopija mf 65
Momci radim oko 150ha zemlje, posto mi je crklo na john deeru ceo diferencijal. Covek mi je nudio jos 50ha da uzmem izvinjam se ako sam usao u OFF TOPIC .Hteo bih da kupim massey oko 200 hp pa mi predlozite koji.Belarus mi je slab,mislim da cu da prodam oba.Predlozite neki do 200hp.Hvala
Momci radim oko 150ha zemlje, posto mi je crklo na john deeru ceo diferencijal. Covek mi je nudio jos 50ha da uzmem izvinjam se ako sam usao u OFF TOPIC .Hteo bih da kupim massey oko 200 hp pa mi predlozite koji.Belarus mi je slab,mislim da cu da prodam oba.Predlozite neki do 200hp.Hvala