Massey Ferguson

Zemljak zasto lazes ljude da si iz Mitrovice, nista ne fali i da napises da si iz Kuzmina... Protokol nalaze da se prvo prestavis u temi koja je za to namenjena, da napises par reci o sebi i svojim aktivnostima i afinitetima.... mislim da si se trebao prvo raspitati u vezi traktora pa tek onda kupiti... Inace traktor ti je eXtra, cujem da si ga platio 2x k eura? Ako se ne varam ima sve cetiri nove gume? Nek ti je sa srecom kupovina i da te dugo sluzi!!! :ppozdrav:

Kao prvo zemljak kada sam pristupao forumu,nisam znao da moze da se napise tacno mesto odakle si,zato sam napisao SM,tako da nemam zbog cega da lazem. Drugo,raspitao sam se dovoljno,pitanje sam postavio da li jos neko ima taj model,jer koliko sam cuo ima ih veoma malo kod nas. Da,ima sve cetiri nove gume. Hvala,nadam se da hoce.

Ja sam Noca Trifunovic iz Majilovca kod Pozarevca. Radim nesto malo zemlje ( 20 hektara) i imao sam Zetora 6211... U martu sam prodao Zetora (1985 god) dodao 2.000 evra i kupio MF 2680 (decembar 1984.) Nasao sam ga u jednom selu u Sloveniji , uvezo ga i izasao mi je 7.900 evra. U dosta dobrom je stanju, nema gotovo nista od elektronike ima dobre gume. Radio sam sa setvospremacom (4 metara) i tanjiracom (30 tanjira) i zadovoljan sam....
Video sam da vecina vas vozi novije i bolje traktore ....

Interesuje me sta mislite o mom ,,dedi''?

Hvala.

- - - - - - - - - -

Postavio bih fotografiju ali neznam kako...?

Da, AVTO.NET...slucajno.

- - - - - - - - - -

url=http://www.dodaj.rs/?1q/HF/Bk97VCg/tata-001.jpg]
tata-001.jpg
[/url]

- - - - - - - - - -

url=http://www.dodaj.rs/?40/lI/14QS0Yf7/tata-002.jpg]
tata-002.jpg
[/url]

- - - - - - - - - -

A sto se tice hangara....
Tip sto mi je prodao traktor ima veliku vulkanizersku radnju....neznam cenu za hangar.

Ja sam poceo da gradim jednu farmu pilica....

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Ali da ne OFFujemo, ako te interesuje mozemo porukom....

Ta kabina se uskoro skida i stavlja malo lepsa.Te kabine su montirane kada su traktori stigli iz Engleske,predhodnom vlasniku nije smetala ali je cu je uskoro menjati posto je jako nepregledna.A da je dobar,dobar je,verujem da je 10 puta kvalitetniji od nekih novijih traktora. :osmeh:

Komsija ima imt 555 i ima istu kabinu,tako da je sigurno da je kabina nase proizvodnje...za estetiku me nesto bas i nije briga,jedino je problem sto je jako nepregledna,zato cu je skinuti

Nazad
Vrh