Massey Ferguson

Nisu kompjuteri gorjeli samo ispod haube i ugvatilo instalaciju ispod table

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Ugljesa zavrsen proba obavita
512653eb8f5befa9e1cb8b11657e5cf1.jpg
0b5c7ec0400d470355456b75dd9c25d2.jpg
fcaa510741837e6b3abacb509668b5a9.jpg

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Da li je ko imao iskustva sa seriom 600, tačnije 675? Zapao mi je jedan za oko ali ne znam šta očekivati i da li se isplati kupovati nešto tako staro? U mom kraju su baš rijetki, ne sjećam se da sam vidio svega 2-3

Sta moze biti na speed siftu C i D rang
Nece da prebacuje ponekad prebaci u C rang uvjek je u D mijenjao ventil nije napon ima...
MF 6150

Verovatno zavisi šta se radi.
Komšiji na 6180 nije hteo uvek da prebaci napred -nazad . 400 e platio i dobio je 2 godine gaeancije

Pisao sam ovde već ranije,crkao alternator i podigao napon,sjebo akumulator i elektroniku hidraulika i opravka bila 250evra.Skidana ploča hidraulika.A alternator posebno uređen,crkao regulator napona.Problem je naći i takav alternator.

Pisao sam ovde već ranije,crkao alternator i podigao napon,sjebo akumulator i elektroniku hidraulika i opravka bila 250evra.Skidana ploča hidraulika.A alternator posebno uređen,crkao regulator napona.Problem je naći i takav alternator.
Комшо, који мајстор ти је констатовао квар и радио поправку?

Ja sam konstatovao da je alternator a Zoran iz Šapca mi je uradio elektroniku.Stavio sam njegov broj par postova iznad.Inače popravlja elektroniku ovim uvoznicima traktora zato što im je Siniša iz Klenka skup.

Meni je na fergusonu posle 11 meseci crkao skroz akumulator. Odneo u prodavnicu, nije im jasno šta je u pitanju, kažu da je doterao do nule i poslali fabrici da vide šte će biti i da li će biti prihvaćena reklamacija. Kažu de je možda alternator kriv i rekli mi da pogledam kaiš, pa kad stavim ponovo akumulator i dam kontakt, da li zacrveni lampica i da li se posle ugasi, da li je posle pola sata alternator vreo ili topao...

Само ми њих не помињи...купујте најјефтиније акумулаторе који постоје јер сви у Србију стижу без налепница или је лажна информација😁

Nazad
Vrh