savopunck
Banned
Tamo je sve + pdv.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako to?Nikad se ne zna kakva je mašina a u jk samo gledanje, ništa pipanje
Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока
Zavisi od cega je...znam da na 8160 kada smo radili bio slican problem...fabricki lezaj je bio 13 mm sirine,dok u slobodnoj prodaji se mogao samo naci 12 i 15 mm...uzet je taj od 12 mm i napravljena distant platna od 1 mm...i evo radi vec godinama.
U tome i jeste problem,lezaj je namenski radjen,ta dimenzija je nestandardna,i porucuje se samo i jedino po kataloskom broju.Koji bi bio original ?
Ako sam razumeo prodavca ležajeva, tužili su ga iz nekog zastupništva stranih traktora ,navodno zbog prodaje ležajeva ispod cene (nešto u tom stilu).То је вероватно онај фазон.....само за мене (пошто сам ја ЈД), ником више чак ни за тебе, радиш лежајеве у тој димензији. А ако продаш неком отказујем све и ове које сам ти дужан, нећу платити а приде иде и тужба по уговору.
Онако само наглас размишљам.
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Kad se skinuo poklopac sastrane:MF 8220,počelo struganje u getribi,brže se vozim brže struže jako tup zvuk,i iskače iz 1 brzine kad krečem naprijed...sve brzine ima i u svaku se normalno šalta,poveri svi rade,struganje su čuje i kad se traktor izbaci iz brzine..
Dal bi tko mogao reč koji kvar tu može biti ??
Mi kad smo mijenjali lezajeve na mjenjacu Jd, bili su Skf lezajevi i Koyo lezajevi. Odem u Skf, decko je zvao cak i Francusku, nemaju takvih lezajeva. Narucimo u Jd lezajeve, stigli za 4-5 dana. Identicni kao sto su i bili na mjenjacu, oznaka Skf i Koyo. Mislim da se ti lezajevi rade namjenski ( neku razlicitu sitnicu od standardnih ), i da ih nema u slobodnoj prodaji..