Ovaj izgelda kao kompresor na upaljac sto ide samo veci odpirlike kao kutija za alatAko mislimo na isto,tu je struja samo elektromagnetna spulna koja ukljucuje/iskljucuje.a inace sam kompresor je standardni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovaj izgelda kao kompresor na upaljac sto ide samo veci odpirlike kao kutija za alatAko mislimo na isto,tu je struja samo elektromagnetna spulna koja ukljucuje/iskljucuje.a inace sam kompresor je standardni.
Imaju dva cilindra koja kipaju precnik jednog je nekih 50 cm nisam mjerio tacno i te prikolice kipaju samo na stranuTo bi bilo lepo videti... Koliko treba da bude veliki cilindar da iskipuje na 7 bara...
Ja do sad nisam video 61xx sa kompresorom.Spomijalo se na forumu da neki imaju zrak a neki hidrauicno kocenje, imal mf 6100 serija sa kompesorom
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
On ima 6 cilindara motor i vidio sam kako je ugradjeno a kod mene je 4 cilindraIma 3095 sa kompresorom.Možda mogu da nabavim slike ali ne znam kada.
Onda, neće biti slika.On ima 6 cilindara motor i vidio sam kako je ugradjeno a kod mene je 4 cilindra
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Kao 558, samo nešto bolja izrada..Kakvi su stari MF 65 i 165?