Samo da ima da se bere i ore jutro za jutro, cena im je i kod nas tu negde,potrosnja tu negde...ali brinuti za plug ili berac ni priblizno.
P.S. Ja bih pre orao.
P.S. Ja bih pre orao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
MF 8220,počelo struganje u getribi,brže se vozim brže struže jako tup zvuk,i iskače iz 1 brzine kad krečem naprijed...sve brzine ima i u svaku se normalno šalta,poveri svi rade,struganje su čuje i kad se traktor izbaci iz brzine..
Dal bi tko mogao reč koji kvar tu može biti ??
Postavi elektricni jeftiniji je a nemas mucenja sa rolerima kaisima i remenicamaPozdrav kolege forumasi u planu mi je ugradnja kompresora i pneumatske instalacije na mf 3065 pa ako ima ko mf iz serije 3000 da ima kompresor da postavi koju sliku kako to izgleda jer nisam uspio naci na netu slike
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Prekopca se na akumulator i u boci ima ventil i uklucuje se sam kad pritisak padne ispod 7-8 baraKakav je taj električni?Koliki mu je kapacitet i koliko je pouzdan?
Ako mislimo na isto,tu je struja samo elektromagnetna spulna koja ukljucuje/iskljucuje.a inace sam kompresor je standardni.Nemam sliku ima u Agrocesli vidjao sam na sajmu da ima na traktorima ugradjeno