Massey Ferguson

Samo da ima da se bere i ore jutro za jutro, cena im je i kod nas tu negde,potrosnja tu negde...ali brinuti za plug ili berac ni priblizno.
P.S. Ja bih pre orao. :ppozdrav:

Mislim da odgovara od Zastave kamiona.Moraš proveriti.Da li je baš brava ili ti je otpala ručka.Meni je otpala ručka pa sam je samo probušio i stavio dva vijka sa spoljne strane.Nesrećno je rešena zato što su vijci zaliveni u plastiku pa hoće da se otkine.

MF 8220,počelo struganje u getribi,brže se vozim brže struže jako tup zvuk,i iskače iz 1 brzine kad krečem naprijed...sve brzine ima i u svaku se normalno šalta,poveri svi rade,struganje su čuje i kad se traktor izbaci iz brzine..

Dal bi tko mogao reč koji kvar tu može biti ??

Da li zvuk prestaje kada se kvačilo stisne?
Moguće da je spojnička osovina fali nesto zuba na zupčaniku i lupa.

Pozdrav kolege forumasi u planu mi je ugradnja kompresora i pneumatske instalacije na mf 3065 pa ako ima ko mf iz serije 3000 da ima kompresor da postavi koju sliku kako to izgleda jer nisam uspio naci na netu slike

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Pozdrav kolege forumasi u planu mi je ugradnja kompresora i pneumatske instalacije na mf 3065 pa ako ima ko mf iz serije 3000 da ima kompresor da postavi koju sliku kako to izgleda jer nisam uspio naci na netu slike

Postavi elektricni jeftiniji je a nemas mucenja sa rolerima kaisima i remenicama

Kompresor mi je potreban zbog kocenja kamionske prikolice, djelove imam vecinu a neznam dal bi taj elektricni mogao postici to

Taj kompresor je dobar samo za idealnu vazdušnu instalaciju i ne neko preterano korištenje vazduha.... pogotovo ako se traktor ne kreće.

ja imam kompresor petoletkin od kamiona sa remenicom pa bi njega ugradio jer ima slobodna remenica na ventilatoru koju bi iskoristio za pogon, neki mf ima fabricku pneumasku instalaciju al nisam imao prilike vidjeti kako to izgleda jer kod mene svi imaju uljno kocenje prikolice

Posudjujem jos prikolica u zetvi koje koce na zrak a jedna od njih kipa preko zraka

Nazad
Vrh