Plasticni su
Strugar ti nece moci to napraviti jer oni daju elektricne impulse zavisno od protoka, imaju vecinom unutra mali magnet koji sluzi za detekciju broja okreta tih elemenata za protok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Plasticni su
Da, tako je. Razmislicemo na zimu da kupimo noveStrugar ti nece moci to napraviti jer oni daju elektricne impulse zavisno od protoka, imaju vecinom unutra mali magnet koji sluzi za detekciju broja okreta tih elemenata za protok.
Ja imam 4 al je na svakoj zica prekinuta a i neznam da li su ispravne
Ja imam 4 al je na svakoj zica prekinuta a i neznam da li su ispravne
Ima li neko iskustva ili neka pozitivna ili negatvina saznanja u vezi sa traktorom Massey Ferguson 698, 4 cilindra, 88KS?
Jel moze neka slika? Da ne turam 2l od lava... xDMislim da bi trebala bit plasticna boca koja hvata ulje.
Jel moze neka slika? Da ne turam 2l od lava... xD
Curi samo kada se skida kipa...Neki traktori imaju posudicu u koju se hvata ulje ali tu treba curiti samo kad se odvajaju crijeva. Ako curi u "praznom hodu" dok crijeva nisu prikljucena, mjenjaj gumice na uticnicama.
Britanci vuku jednoosovinke ili tandem prikolice i s jednog para uticnica u koju je ustekana kipa izvuku cjevcice da podmazuje malo po malo poteznicu da se ne trosi. Pravo dobra ideja.
Nemam taj traktor ali sam manje-vise video njegove slabe tacke. Pogledaj krajeve spona na prednjem trapu, centralnu cauru na trapu, menjac da li je potpuno funkcionalan, da li salta kornjaca-zec i abecedu kako treba. Proveri da li cupka kad krece, da li mu se klima kabina zbog nosaca i da li hidraulik radi bez lampice za upozorenje. Sve ostalo znas i sam oko motora i ostalih sitnica.
Mozes da ocekujes da taj traktor ide dosta dobro i da relativno malo potrosi taj njegov motor Valmet 620DS.