Attila
Član
A šta fali menjaču nema delova ili skupa popravka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A šta fali menjaču nema delova ili skupa popravka?
Pan-motor je ok sa cenama.. ja radim bas generalnu na mom Valmentu...kod njih radilica 1400e, dok kod dereka 4000e...
Fali mu jedno 10-tak tisuca europljana da ga osposobi da radi, a traktor u radnom stanju ne vrijedi toliko. Djelova ima, ali su skupi jer je radni sat VKV radnika na zapadu papren, pa jos porezi, profit, amortizacije CNC na kojima se to radi koje kostaju kao da su od zlata, pa jos radni sat inzinjera koji ce je isprogramirati da radi koji nije dzabe derao hlace dok je isao na faks itd.
Kad je kupio nije znao da to treba i održavati. Ne mora ga prodati ako ga sredi ljudski onda će biti mira dosta dugo šta mu vredi ovako kad stoji.
Grabik da li si zvao za cijenu konačnu za tog masseya?Gledam ga,čak sam i našao komplet repariranu getribu iz Njemačke za 2900€,ako je samo to u igri,nebi ispao traktor preskup...pod uvjetom da je ostatak dobar(spominje se i neka generalka motora).
Da li bi neko mogao da mi kaze nesto vise o ovom modelu MF? I da li neko od clanova zna kakav je ovaj traktor? http://www.polovniautomobili.com/traktori/4412698/massey-ferguson-6160