galicije83
Član
Да ли знате где се налази тај електровентил, пошто је лаик за тракторе?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Да ли знате где се налази тај електровентил, пошто је лаик за тракторе?
Interesuje me dve stvari kako se uključuje grejač koji je u usisnoj grani i kako može da se isključi uključivanje prednje vuče u toku kočenja?
A za ovo drugo?
Kada sam pitao coveka koji prodaje maseja da li je siguran da mf 6180 ima 125ks ovo je njegov odgovor :
Bez uvrede dragi decacicu Milose gresis i to mnoooogooo. To sto si se ozenio ne znaci da si narastao i sve naucio. Prvo nije konjaza vec snaga, a njih ima raznih, npr nominalna snaga motora po EC i Ecr normama, pa maksimalna snaga motora, zatim snaga na poteznici pa snaga na PV. Ti si iz ciste zlojebnosti nasao snagu na PV da ti prevedem na tvoj jezik, snaga na kardanu pa krenuo mene da ispravljas, koji sam prvo stariji, drugo izgleda mbogo obrazovaniji, trece u tehnickom smislu mnooogo potkovaniji, cetvrto govorim jedno tri cetiri jezika itd... I sve to na sluzbenoj internet prezentaciji jednog pravnog lica, kojaima sasvim drugu namenu. No da dodamo i ovu dimenziju - edukativnu. Sinovac da ti cika kaze, nauci more nesto pa onda treskaj okolo....
Covek mi tvrdi da ima 125