pantelija1
Član
U pravu ste skroz,ali kod mene u kraju i okolini ne postoje majstori ya te tipove traktora uglavnom su to majstori ya Imt i ostale manje traktore..Jel znate nekog dobrog privatnog majstora za te ozbiljnije traktore?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Да ли је неко ставио сат за притисак уља на масеју серије 3? Не могу да нађем у теми пост о томе. Поставио бих тај сат и сат температуре,чисто због моје сигурности. Па да чујем искуство или препоруке који сат и где да провучем сајлице.
Послато са Tab2A7-10F
Ja bih dodao i Axial u Madjarskoj koji distribuira i rezervne delove za Agco grupaciju.Jes da je ovo tema o traktorima ali ja bi u Masferg agro ili Jugometal Svilajnac koji ima predstavništvo i u Temerinu,ili Austrodiesel u mađarskoj.
A imaš i još neke predstavnike za Massey u Mađarskoj npr. IKR i Magtar kft.
Opet jedno pitanje iz koje brzine bolje terati traktor u zimskom oranje dali 1B iz B ili 4S iz D jer otprilike ista ima je brzina kretanja a koji je bolje za menjač? Bolje da pitam nego nešto da zeznem.