pole
Član
E dobio sam radosnu vest iz PSSS da nema povracaja sredstava za malinu i sljivu jer su izvozni proizvodi ...... mada nisam se ni nadao da ce biti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bravo zoki sefe sutra tamicem teram kumovu i komsisku malinu u pecku vise necemo da predajemo ovde u pozegi a i planiralismo da ostavljamo u zz arilje na zamrzavanje i cuvanje od cetvrtka na javno skladiste al ako je cena 120 i avans u packi kod zivojina idemo odmah evo kum i ja smo zajedno odluka je pala nosimo sutra skoro 1600 kila tamo pa cemo vam javiti kako je bilo
i kod mene je sve druga klasa pa 50din a malina je odlicnog kvalitete,bilo je sitne kisice od 9h do 11,ja neznam sta ovi hladnjacari vise hoce,jedino kozu da nam uzmuSad treba da krenem u otkup iz hladnjace mi javili da večeras sva malina ide u drugu klasu po ceni od 60 dinara, realno da vam kazem gledajuci po mojoj malini ovo je prva klasa. Malina je super samo sto je mokra. Juce su hteli da mi pisu drugu klasu kao zbog cvrknutih gradom ali nisam pristao. Inace pojedine hladnjace danas nece ni da uzmu malinu, mnogo zezaju narod. Kod mene u malinjaku nije lose. Ovo što je prekostalo od grada je dobrog kvaliteta. Danas su mi stigle dve radnice ali kisa zeza ceo dan...
nije tako zamrznes je ove godine jer nema cenu cuvas je zamrznutu i prodas iduce godine kad bude imala bolju zamrznutoj malini je rok trajanja 2 godine da sam mogao pre dve godine bi zamrzo krompir koji je vredeo 0 a prosle godine sam losiji prodao 100 dinara takva mu je sema ne nerviraj se nego mucni glavomtrulila ili ne a bolje da truli nego da im dam po 50 din a ima da izvadi 50% rolenda iz nje e nedam za sicu a videcemo se za samo godinu i dve pa cu ja da prodajem posto ja hocu