Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ponavljam citat od pre neki dan....200 dinara i ovde.
U Ivanjici 200din akontna cena sto verujem da je i u Arilju.Pozdravkolika je zvanicna cena za vilamet i miker u Arilju? pitam jer mi ovde na Kosovu direktno zavisimo od cene u Arilju. Hvala
Kod koga je 210.210 veceras
kolega nismo se razumeli,cisto sam hteo reci da ne treba da se lomis da bi upozno pola i druge kolege.znam kada sam pocinjao sa malinom o nicemu nisam imao pojma,a tad nije bilo neta i onda sam sam skupljo informacije nije mi bilo tesko bilo koga da obidjem,kontaktiram..ucio sam od mnogo njih...vrlo rado nekada da se vidimo popijemo samo da ne preteramo o prici o malini...Srecan praznik svima.Sojicu nisam ja udbas da mene interesuju neprijatelji malinarstva,druze ja 2god pratim ovaj forum i nagovaram jos nekoliko ljudi da se prikljuce i da podele svoje znanje ovde sa nama JER MNOGO ZNAJU.Mislim da nije problem ako jedan drugog obidjemo i na licu mesta vidimo sta covek radi u svojim malinama.Tebi cestitam na dobrom rodu sto i zelim svima a ako pozoves dolazim i kod tebe,a ja pozivam sve bez ustrucavanja da dodju kod mene ZIVELI MALINARI
- - - - - - - - - -
Samo drugari moji zabatalismo temu radovi u malinjaku,valjda mnogo drugih obaveza
da to je bilo na tv forum prepolje,videcemo sta ce se dalje desavati...Upravo video na nekoj regionalnoj televiziji da je ovu cenu od 204 drzava postigla sa hladnjacarima i da je to to. Prica neki lik iz prijepolja koji je clan asocijacije. Moze li neko da potvrdi ovo???
Veliki POZDRAV za sve kolege,...Izvini XSALE ali ja sam u poruci 21.06 izrazio svoje nezadovoljstvo na obaranje cene kod vas,jer samim tim vi ste najveci gubitnici,sto povlaci i kod nas nizu cenu.U ovom slucaju opet su oni pobednici a svi mi gubitnici.Molim da procitas poruku pod brojem 1506.......Za moj pojam ovo je ne dovoljna cena za sve. Da ne trazim poruku od pre neki dan gde smo Spetsnaz i ja nudili podrsku bilo koje vrste za sve malinare Izvini ako se nismo razumeli s velikim postovanjemKoliko vidim niko se vise ne zali na cenu,izgleda da je bilo samo vazno da neko nema vecu cenu,nije vazno kolika je.