slavo pecic bez razmosljanja,idi kod njega i uzmi djubrivo,to ti daje gratis za 1t malina 100kg, u slucaju da ne das njemu ili jednostavno nedaj boze nemas malinu... cena je realna i to ako nemas daces sledece god jer je takav covek,trazi kvalitet,rec je kod njega sve,po meni ti je najbolje da odes kod njega,das potvrdu o gazdinstvu i kazes da ti pusta pare na racun. i ako kojim slucajem imas miker obavezno idi kod njega.isplata nema da brines,ako si mu davao prosle god takav je covek da moze sad da ti da avans za ovu god,ambalaza jednaka,cista i najvaznije vaga!!! e tu je posten da nesmes da budes zakinut ni 100g. idi do njega dobices i savete o sadnji,popricaj o sadnicama,sta saditi.... ako se drzis njega barem do sada nikog nije ostavio da propadne a to da pricamo o placanju je besmisleno,neznam ko je taj sto kupuje za njega ali slavo ne daje bas svakom da radi za njega tako da ne sumnjam da je taj na terenu los,a ako ti slucajno ali slucajno zakasni 1 dan sa parama ili nisi dobio dovoljno ambalaze okreni slavu i videces sta je covek.sto je jos dobro kod njega? kupuje malinu,kupinu svih sorti,ribizlu,sljivu,visnju... nece te ostaviti da ti propadnu npr. visnje,ribizle kao mnogima ove god jer gde su davali malinu nisu mogli visnju,ribizlu,on ce ti kupiti i bacice je ako je nema gde,sta vise reci
Hvala puno... pricao sam sa jos nekim mestanima sela, i definitivno cu saradjivati sa ovim covekom sto otkupljuje za Pecica-svi su prezadovoljni sa njim.
Danas sam bio u malinjacima i ima jos uvek dosta snega, pa moram sacekati sa djubrenjem jos par dana, a taman ce mi stici i analiza zemljista, pa cu tacno znati cime i koliko djubriti.