Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
izgledami da je svuda po malo razlicito,meni je porez 4,7% dok u kv-u 5% nisam bas siguran dal je bas taj % al jesam siguran da je meni manji porez na premijuMeni je covek koji mi godinama radi osiguranja nudio cenu do 250din za malinu.
to isti onaj winer sto osigurava plod???? Dobro procitaj ugovor ako budes osiguravao. Nije bitno koliko platis nego da li ce i koliko da ti isplate ako bude stete. Ja vam kazem da stranci opasno zakidaju i umanjuju procene ,a vi kako god hocete sto kazu ameri slobodna zemlja pa svako kako misli da treba
I odmah da ti kazem da ti je losa racunica ja sam novu malinu osigurao na 300000 premiju i uplata mi je 17200. Ne znam ko ti je rekao tolike iznose.
Znaci ova moja x10 je 172000 dinara.
mozda i nece ali zato postoji nadlezni nezavisni pa ce se teramo,sto se tice naseg-njihovog osiguranja, pa nemam iskreno pojma koje je nase a koje je njihovo,pa to malo ko i zna pravog vlasnika,odkud znas da je dunav u drzavnom vlasnistvu i to bez neke hipoteke ili ko zna cega vec? i da jeste bas nikad necu da osiguram kod nasih jer im dosta sto zakidaju ovako pa i tu da im dam.iskreno da ti kazem bas me briga osigurano bas 100% mislim da rodi pa da slomi i bolje mi se isplati da ubije oluja,grad. ja placam oko 10% ne znam dali vracaju porez ali mislim da ne. evo primer osigurano na 1 000din a ja placam 18 din osnovno+ oluja a 90% drzava i opstina tako da nasima necu da dam,tako si pre par god morao da sipas naftu na nis-u i svi se bunili pa juris racune... sad je bolje sipas na bilo kojoj pumpi.tako i osiguranjem,bolje kad ih ima vise da se i taj dunav malo opameti i radi kako trebaI ti mislis da ce generali da ti isplati to za oluju hahahahahhaha.
Jesi citao ti sta ja postavih malopre. coveku nudili da mu plate 5% i da mu ukinu premiju eeeejjjjj. Hajde ti dokazi da je vetar bio 65km/h znas kad ces kada rodis mecku.
Djenerali upravo i osigurava zato STO NECE DA PLATI A DUNAV MAKAR KOD MENE SVE REDOVNO PLACA I NE ZAKIDAJU NA STETI KAO ovi svetski poznati lopovi. I radije cu da platim da pare ostanu u drzavi nego da daje belosvetskim krvopijama
i mislis da je to bas tako? od cega si osigurao?grad,pozar i udar groma?tebi ce grom da unisti nesto isto kao kad meni plate od olujeto isti onaj winer sto osigurava plod???? Dobro procitaj ugovor ako budes osiguravao. Nije bitno koliko platis nego da li ce i koliko da ti isplate ako bude stete. Ja vam kazem da stranci opasno zakidaju i umanjuju procene ,a vi kako god hocete sto kazu ameri slobodna zemlja pa svako kako misli da treba
I odmah da ti kazem da ti je losa racunica ja sam novu malinu osigurao na 300000 premiju i uplata mi je 17200. Ne znam ko ti je rekao tolike iznose.
Znaci ova moja x10 je 172000 dinara.
ako ti je 20% procena stete mada zavisi koje si osiguranje platio-osnovno ili jos nesto ostaje ti da platis premiju i jos 13x po toliko ako vam daje opstina neki povracajBas sam pitao za to i kazu bezveze nije istina to je pokusao Generali.Ja nisam pristalica osiguranja,pisao sam o tome ranije,ali sam se malo bio uplasio ovih najava pa sam svratio da vidim koliko bi kostalo.Moj zakljucak je da osiguranje ima smisla samo u slucaju totalne stete a sve ostalo a pogotovu sa najcescom stetom oko 20 posto je bespotrebno davanje novca ovim prevarantima.Kad ti od 20 posto odbiju premiju i ucesce skoro da si na nuli.
- - - - - - - - - -
Ovo je ponuda koju sam dobio i stoji ispred mene,nema nikakve racunice tj, takvu sam ponudu dobio.Ima nekog uticaja na cenu od grada do grada odnosno njihova procena da li je gradobitno podrucje ili ne.
Kako cete vi ove godine placati berace?Kod mene nece niko ispod dve hiljade dnevnicu,plus moja hrana i moj prevoz.