Vladan.Spas
Član
Bice dobro za sve malinare u berbi 2016
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa ti idi na adresu .www.kakosepise.com pa tamo raspravljaj dali se pise mala ili velika slova,ja ne zelim da pisem ni posle tacke velika slova jer to ovde nije bitno,bitno je sustina a to su maline i sve oko njih,da 15+10 i to svima jer su svi i vozili a vec je dao za prevoz tj tu cenu koju su svi platili tako da je sad ipak srecko najvise ispostovao poljoprivrednike koji pisu MALA SLOVA VLASTITA IMENA.ne zelim da ti trazim gresku ali evo ti jedna (vlastita imena se pisu velikim slovom) VLASTITA IMENA SE PISU TAKO STO JE PRVO SLOVO VELIKO. NIJE NI OVO SIGURNO TACNO A POGOTOVO NE TVOJE.taj tvoj je davao djubrivo ali ima i da je dao pare. hladnjaca u budilovini manje racuna djubrivo jer je ta ruska malo manje od 2500 na jedan dzak a jos ce neko tebi da deli milostinju,zasto nisi uzeo pare?znam da nisi jer eto malo vise znam. marjan koliko sam obavesten 20 din,jer si to upucen?@slavisa0101
Kao prvo, vlastita imena se pisu velikim slovom,kao drugo,Srecko daje 15 din doplatu i 10 ako nisi uzimao za prevoz i to ne sve u novcu,vec djubrivo i pare,a ovaj moj davao kako je ko hteo
to sto si ti uzimao na vagi pare nema nikakve veze,srba je davao isto i cak unapred ako nesto investiras ili ti treba i cena je bila 180 okruglo za svako zrno isto i raka ples koji je jako korektan.kupovao je i sto taj tvoj ne moze da primirise.to sto ne kupuje ribizle,visnje ove god je bruka i sramota,pitaj za raku ples ili pecica dali su kupovali ribizle,visnje... a ne sad hocu sad necuNisam cekao krajnju isplatu,vec sam uzimao posle svakog predavanja,cena se najvise drzala na 160,par puta je bilo 170 i nesto malo po 180 plus prevoz za vilamet i isto tako samo plus 20din/kg za miker
Mi smo isplaceni po 177. Kod nas svi prate Stanica,a on je toliko isplatio. Videcemo sta ce biti.
AKo ima neko od Ariljaca mogli bi malo da prokomntarisu imamo li cemu da se nadamo. Pozdrav
Hvala Cunami covek verovatno govori o uspesnoj berbi i izvozu Cileanske maline , a gde da nadjemo prevodioca ?
bas suMalinari traže 2,3 evra za kilogram
http://www.google.com/url?sa=t&rct=...mlGhQlT5nIxIBbg&bvm=bv.85761416,d.bGQ&cad=rja