LELE POZNAVALAC
Sad ste se bas spustili.....AMAN COVECE...Vi mozda ste zaista vrhunski ekonomista,i poznavalac prilika kao sto se i predstavljate a ovo o organizaciji proizvodnje tu ste bas smesni. Pa zar mislis da su proizvodjaci toliko glupi da ni to neznaju???....Procitajte postove ,iskustva ,znanja,resavanja svih mogucih problema u proizvodnji....uvidecete koliko su ljudi uneti u taj posao....da cak prevazilaze i najbolje profesore,teorije,i strucna znanja,.
NEKAZEM ima tu i onih koji misle da je ceo posao samo zasaditi malinjak i doci da se bere.
----------------------
Biznis
UH UH
Ja neodbacujem vasu tezu ALIIIII.......
Nemoze se ici tako kao u maglu iz koje se nezna kako ,kad i na koji nacin izici?????....
KONKRETNO...Da se zna koja je to najmanja kolicina sa kojom moze da se nastupa,kontrola celog posla(zato sam i napisao da je proizvodjacima dosta prevara)prava i obaveze,ODLUCIVANJE,i ono najvaznije PROFIT?
Uspesnost posla mora biti dostizanje dosta vece cene nego u uobicajenom otkupu da bi ova vasa teza imala ikakvog smisla,.A NE DA KORIST OD UDRUZENJA IMA SAMO MENADZER,EKONOMISTA I JOS 2-3 COVEKA.
Mozda sam ja jedna zatucana i glupava seljacina koja nista nezna i nista nerazume.ali i glupavku danas nemozete bas sve da poturite?
CIST PRIMER
Vas prijatelj Spasojevic.....koji ovde prodaje neke teze vecini......Kada sam ga pozvao a i SADA GA POZIVAM da se izjasni o ponasanju Cacanske hladnjacarke po osnovu posta kolege Cegovca...covek ispari....pa mu ponudismo vrhunski kvalitet...ni traga ni glasa od njega....javlja se toboz na pp..koga se on to boji i plasi? I jel to iskrena poruka,iskren karakter,iskrene namere u koju trba da veruju "glupavi"proizvodjaci.
Vasa velika negativnost koja se provlaci kroz skoro sve postove je apostrofiranje na poklonjenom znanju....pa ako vam je zao sto ga poklanjate ili mozda ocekujete da vam ono bude placeno?NEMOJTE GA DELITI I SAKOM I KAPOM.
Kod nas ima dosta posustali,zavisnih,propalih ,sitnih hladnjacara,pa ako su vam proizvodjaci nemoguci za saradnju probajte sa njima?!?
Jos da dodam nisu bas svi takvi....ima tu i dobrih otkupljivaca,hladnjacara,koji pametno rade,i misle i za neki naredni period,i gde ima ajd da kazem fleksibilne saradnje sa proizvodjacima.