vilamet2012
Član
Poznavalac;
Da, nema nigde Srbije na pakovanjima ali postavlja se takodje pitanje kako bi ta roba išla recimo u Nemačkoj ako bi na pakovanju pisalo ,,Mejd in Serbija ".Oni nas smatraju za nižu rasu ljudi kao što smo mi nekad govorili za Rumune. Govorili smo za nešto što ne valja da je Rumunsko. Na žalost i oni su nas pretekli u celoj industriji.
Zbog posla cesto putujem vani i vidjam u kolike su cene voca u maloprodaji sirom evrope, ali tu nigde nema nijedne nase firme, za razliku od Grcke, Poljske, Spanije, pa cak i Cile ima direktan ulaz u maloprodaju, jedino mi nemamo.
Mi smo sami sebi cesto najveci naprijatelji....
A to koliko ko zaradjuje, nije ni umesno pitati, ali jedno je sigurno bez velikog ulaganja nema ni velike zarade, pa ko kako hoce, mi (mislim na Srbiju i srpske firme) smo izgleda odlucili odavno da drugi skida kajmak....
Da, nema nigde Srbije na pakovanjima ali postavlja se takodje pitanje kako bi ta roba išla recimo u Nemačkoj ako bi na pakovanju pisalo ,,Mejd in Serbija ".Oni nas smatraju za nižu rasu ljudi kao što smo mi nekad govorili za Rumune. Govorili smo za nešto što ne valja da je Rumunsko. Na žalost i oni su nas pretekli u celoj industriji.