Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja zadovoljan i ako bude 280 - tih 60-70 ...
Pole svu srecu ti zelim sa radovima, vremenskim uslovima i naravno cenom... i hvala na pomoci, ono sam sve pronasao, stize za koji dan.
pozdrav kolege imam jedno možda smiješno pitanje al tek ulazim u posao sa malinama pa tako tražim na internetu gajbice za malinu i to što sam našao bilo mi je mnogo skupo e sad mi nije jasno kad se predaje malina kako se računa gajbica.Da li se odbija od kilaže ili se vrši povrat gajbice (molim bez smijanja)
A sto bi bio zadovoljan ...?
Vas je koji tako mislite (i pricate) mnogo vise i to je jedan od razloga zbog kojih se nemoze izdejstvovati neka visa realnija cena.
Od nas recimo kojima su OCI gladne ;;;!!!
Ne mi drugi smo samo za nijansu upuceniji u ekonomsku problematiku .....? i u velicinu tog kolaca (malina) . koji se deli ; proizvodjac ,hladnjacar,razni mesetari,bankari,izvoznici ... i drzava. Sticem utisek da naj manji deo kolaca dobije proizvodjac nesto malo veci deo dobije drzava , a ostali kao da su malo -vise alavi. Koji svoj VECI deo kolaca usmeravaju u nekretnine,i neke druge oblasti kao i hotele ili kipar i Švicer, ili bankarstvo..iiii..?
A oni su ti koji bi trebalo da usmeravaju u preredjivacke pogone ( jer i imaju naj veci deo kolaca) tako bi se i kolac povecavao ...i proizvodjacu i drzavi ...? Naj lakse je izvesti sirovinu ili polu-proizvod...hm,hm.
Neznam ..? mozda se ocekuje da mi kao sto sam ja polu-pismen ...unapredim proizvodnju i da se ussmeravam na preradjivacke pogone.... al kako je izvodljivo sa malim delom kolaca (mrvice) ??? (ni PG mrezu )....nemoguca misija , nebi mi pomogle NIKAKVE zadruge i udruzenjaaaa...? Oprostite sto lupetam....? ako stignem ovih dana pustam slike----vise govore od reci----a onda se banujem neko vreme.
Ako je verovati prici da u nekim krajevma se skoro nudila cena od 2 eu .... u mom kraju .... ako nije diplomatsko zajebavanjeee saznajem da jedan izlazi sa cenom od 280 din a jedan sa 300 za ostale neznaaaam..... a ima ih 6-8.
Da dodam postajem im sve vise interesantan jar ove god preko mene se bere sa 3 ha moje maline + oko 3 ha buraz i sestra ...a sledece god oko 10-ak h ... Nadam se da cu sve te malinjake u naredne 2-3 god dovesti u stanje da prinose od 15 t -21 t po h.
-Radi se na tome..._ videcemo..._
A sto bi bio zadovoljan ...?
Vas je koji tako mislite (i pricate) mnogo vise i to je jedan od razloga zbog kojih se nemoze izdejstvovati neka visa realnija cena.
Od nas recimo kojima su OCI gladne ;;;!!!
Ne mi drugi smo samo za nijansu upuceniji u ekonomsku problematiku .....? i u velicinu tog kolaca (malina) . koji se deli ; proizvodjac ,hladnjacar,razni mesetari,bankari,izvoznici ... i drzava. Sticem utisek da naj manji deo kolaca dobije proizvodjac nesto malo veci deo dobije drzava , a ostali kao da su malo -vise alavi. Koji svoj VECI deo kolaca usmeravaju u nekretnine,i neke druge oblasti kao i hotele ili kipar i Švicer, ili bankarstvo..iiii..?
A oni su ti koji bi trebalo da usmeravaju u preredjivacke pogone ( jer i imaju naj veci deo kolaca) tako bi se i kolac povecavao ...i proizvodjacu i drzavi ...? Naj lakse je izvesti sirovinu ili polu-proizvod...hm,hm.
Neznam ..? mozda se ocekuje da mi kao sto sam ja polu-pismen ...unapredim proizvodnju i da se ussmeravam na preradjivacke pogone.... al kako je izvodljivo sa malim delom kolaca (mrvice) ??? (ni PG mrezu )....nemoguca misija , nebi mi pomogle NIKAKVE zadruge i udruzenjaaaa...? Oprostite sto lupetam....? ako stignem ovih dana pustam slike----vise govore od reci----a onda se banujem neko vreme.
Cegovac
Ovo je jadno procitati a kamoli doziveti,kod mene vec odavno je praksa skoro svih otkupljivaca blagovremena isplata,jest da kevese sa cenom ali ovo je daleko gore,trazite ljudi postenije ili kao sto rece poznavalac udruzujte se po bilo kom osnovu,samo da se otarasite takvih.