Sto rece Pavle" Evo ga nama jos jedan balansero." Pored ovih hladnjacara sto mlate po forumu dobismo i strucnjaka za maglu. Samo da se mi udruzimo uzvatimo za rucice i meditiramo malina ce sama da se radi. Covek je koliko vidim gore pitao da li da baca 20.20.0 ali nikakav odgovor ne videh. Pa mogao bi doticne da prozbori nesto ili kao sto ja sumnjam nema blage o malini.
Moje misljenje i kako ja radim je da ne guram malinu sa djubrivima pre nego da sama krene pogotovo ako si j visim krajevima da ne rizikujes promrzavanje. Ja pustim malinu da krene pa je tek onda prihranjujem jer ako das biljci dosta jakog djubriva mozes da je nateras da istera pupoljke pre nego sto ona zeli. A mislim da je najbolje ostaviti prirodi da to sama regulise kada ce vegetacija da krene.
Opet ovaj poznavalac o svojim prilikama, skenuo mi covek paznju sa pitanja - unistice me ova njegova teorija.
HVALA MARKO, tako i ja razmisljam, strah me da sed bacim djubrivo, da ona krene, a da onda padne sneg (na 750m nadmorske visine sam). A sa druge strane rekose mi da moram do kraja februara da bacim, pa sam u nedoumici. Ako moze jos neko da da misljenje iz svog iskustva bio bih zahvalan.