MALINA-berba i cena 2015

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Shvatio sam šta se ovde desilo ... gazda one hladnjače je hteo da kupi novi džip pa mu je zafalilo para. Onda se ti pojaviš sa tih 30 kg maline i on to iskoristi i kupi sebi najnoviji džip i još ode na more. A ti Slaviša radi za džabe ...

Poslato iz mog šešira

UZORCI ILI SE VRATE ILI SE OBAVESTI ONAJ KO JE DAO TAJ UZORAK DA NE VALJA.... NIKAKO SE NE PRECUTI JER AKO UZMES OD 20 LJUDI PO 50KG = 1000E ja kad bilo koji uzorak dam u bilo koju hladnjacu drugu dobijem odgovor,nekad i da je roba losa pa se nadje neka cena za tu robu ili vratim te uzorke.... jer kad das u 5 hladnjaca po 30kg to je 300e npr. ja kad nesto uzimam kao uzorak ili dokupim ako mi se svidja ili vratim robu ili u krajnjem slucaju samo pozovem kazem ne svidja mi se pa taj ko mi je dao tu robu nek dodje pa nek uzima ili da mi kaze da bacim

- - - - - - - - - -

pa druze ne radim ja za dzabe sve dok imam neku rezervu, dali si video cenu od 93 a dogovor je ispadao na 100?aj to nema veze rec je rec kao i ono za zamrzavanje cacanke kod njihovog saradnika pa platim 0,2e. i za to je bilo rec je rec,ovo nije rec ovo je nesto drugo. aj mi pokloni 50e,jel hoces?fali mi da sirim zamrzivac

- - - - - - - - - -

Shvatio sam šta se ovde desilo ... gazda one hladnjače je hteo da kupi novi džip pa mu je zafalilo para. Onda se ti pojaviš sa tih 30 kg maline i on to iskoristi i kupi sebi najnoviji džip i još ode na more. A ti Slaviša radi za džabe ...

Poslato iz mog šešira
covek se uvek bruka na sitnicama, kao sto neko gajbu od 380g racuna 400g, kao sto neko kutiju od 0,5kg racuna 0,55kg to su stvarno sitnice ali nisu pravedne,stavite 10 gajbi na vagu od pojedinih pa vidite,nisu svi na tu foru da uzimaju ali ima.pogledajte malo jer od svake gajbe ako je cena 200din ima 4din

- - - - - - - - - -

tako se mladi sinak kupuje dzip

Slavisa na ovom papiru lepo pise uzorci a kad si hladnjacar uzorke posaljes eventualnom kupcu i oni su besplatni ovo nije racun vec prijemnica za uzorke bez cene ... Ako ne odes i uzmes svoje uzorke nazad......Nego posteno odgovori koliko si ti platio svezu tvojim proizvodjacima maline .... I ti si kupovao svezu...jel tako? Ponesto se zna i o malim hladnjacama kao sto je tvoja... Ne samo o ovim velikima .....i ja cu poslati tvoj otkupni list ....ukoliko ga ti sam ne posaljes.Usput Na osnovu ovakvog papira bez cene i gde pise uzorci nemoguce ti je platiti. ...pretis ljudima inspekcijom ...sa priznanicom za uzorke ...hmm

- - - - - - - - - -

Slavisa koliko si platio svezu tvojim proizvodjacima maline ?

Jel ti znas sta se radi sa uzorcima?precuti se i baca? Ajde u 10 000e da ove god nisam kupovao nikakvu robu?okaci od ove god i imas 10 000e ako nemas daj 5 000e. Razmisli kad pises jer si me verovatno pomesao.

- - - - - - - - - -

Pa jer hoces dnevne bez cene?od te firme

Slavisa ljudi iz ratine kako pise jedan njihov proizvodjac su platili 220 dinara za svez vilamet + prevoz i 240 dinara miker svez +prevoz a ti nama ovde pricas o ceni za svezu od 180 dinara pa ko ovde obara cenu ti ili oni... Moraces da doplatis svima onima kojima si jeftino uzeo malinu ove godine jer previse si brzo prodao zamrznuti orginal cena je vec presla za orginal 270 dinara ( a ne kako ti netacno pises nema vise od 240 dinara)

posto me verovatno znas i sad si nov i platio da udjes da te utesim da nisam kupovao ove god,zato nemam problema da doplacujem,moju sam prodao i ne trazim doplatu, malina je u banji isplacena 200 a pojedincima 215, to 5 ljudima. U rasini je cena bila 180-200. Ne znam ko ti je dao informaciju da ces imati doplatu i ko moze kome da naredi doplatu,ja ako jos nekad budem kupovao imas cenu i to ti je kraj, inace kupovao sam prosle god srecom bas malu kolicinu.

- - - - - - - - - -

NISAM FIRMA VEC NA DOMACINSTVO.NE NISAM KUPOVAO

- - - - - - - - - -

IZVESTAJ UPLATE IZ BANKE ZA 2014-2015 OD DATUMA PREDATE ROBE

- - - - - - - - - -

IZVESTAJ UPLATE IZ BANKE ZA 2014-2015 OD DATUMA PREDATE ROBE
I za domacinstvo moraju pravila da se znaju a znamo sta se radi sa domacinstvima i racunima onih koji nemaju domacinstva vec su u na primer u penziji ili rade u firmi a imaju malinu a nemaju domacinstvo!

- - - - - - - - - -

Polako slavisa kad znas druge da napadas pripremi se i da se branis od koga si uzimao malinu na zamrzavanje (uzmimo da nisi kupovao a o tome cemo kasnije ) vec samo zamrzavao drugima....

Ja i da sam kojim slucajem kupovao nebi izgubio.jer 220i prevoz to je 230 ja sam je prodao malo preko 2e tako da ne brini i cekaj doplatu i spremi 5 000 ako imas rec.ako ti obraz kao opanak onda slusaj ovako kad stave priznanicu. U rasini je bila 180/200 ne u kv itd

Slavisa polako upadas u zamku kao svi hladnjacari ali ti si specifican hladnjacar domacinstvo (bez pdv-a) a hladnjacar to je posebna prica .....pljujes gazis po drugima nije to dobro ....pretis inspekcijom... Hmm. Mozda sam ja poreski inspektor (A u slobodno vreme malinar) pa krenem i kod tebe i kod ovog tvog kolege iz ratine u inspekciju posto si me u prthodnom postu prozivao (odnosno prtio inspekcijom ovim tvojim kolegama iz ratine) bas me intereseuje sta bi se sve naslo?

Kao prvo oni mi nisu kolege.kao drugo da si inspektor znao bi kako ide na domacinstvo. Kao trece ja ne gazim vec kazem kako jeste sa papirima.dodji kod mene da ti dam pa vidi kako sme uzorak u kantu bez da ja znam sta je sa mojim uzorkom.kod mene mozes uvek a bas bi voleo da si inspektor ne za tu situ vec imam i problem sa upravom za agrarna placanja pa da vidis malo kako se muti ne malina vec stocarstvo. Ja se ne plasim to vidis po mom pisanju.kreni imas ime i prezime.

- - - - - - - - - -

I ponesi 5000e. Nemam usluzno zamrzavanje imam bas puno pod malinom,kupinom,sljivom... ostalo mi 250kg maline dacu ti na 2e

- - - - - - - - - -

Finansiska treba a ne poreski prasinar

I da te naucim inspektore ja zamrzavam za svoje potrebe.mogu i da prodam ne skidam ja pdv... pretis mojim otkupom,mojim priznanicama. Hvatas koliko cu da doplatim.jer sam sebi? Pises cenu 230 a ja mrzlu preko 2e i kako da izgubim? I da sam kupovao to bi bilo plafon 10t po 20din da crknem to su 1500e. U kakvoj bedi zivis ti?

- - - - - - - - - -

Nemam skolu imam obraz

- - - - - - - - - -

Ma sve ima, samo ne znaš da pišeš. Hiljade, tone, kupina, malina, šljiva ... a škola?

Poslato iz mog šešira

Bas me zanimalo i vidim ti ovde kao neki lektor.sta te briga dali neko pise s ili sh? Neko i nije srbin ovde pa sta hoces?

Idi,nikad ti nije kasno.prvo nauci da postujes ljude po radu ne po skoli i pisanju.ne pise svako sa kompa. Da imas i ti skolu nebi ispravljao ljude po netu vec bi radio nesto pametnije. Imas novine pa ispravljaj greske.

- - - - - - - - - -

Ma sve ima, samo ne znaš da pišeš. Hiljade, tone, kupina, malina, šljiva ... a škola?

Poslato iz mog šešira/QUOTESlavisa
Sada gazis po poreskim sluzbenicima i nazivas ih prasinarima i prizivas finansisku obicno ono sto se strasno zeli to se i dobije

Druze, mogu da gazim sve koje ja hocu.svi sluzbenici su prasinari.eto da ti prosirim jos malo. Radim legalno,tesko i ne volim ne pravdu tako da mogu da kazem sta mislim uvek

Slavisa ispisi se sa ovog foruma i kako ti kole kaze upisi se u neki razred ne blati ljude oko sebe procitaj tvoje postove ove godiine i zapitaj se ...ovo je ozbiljan forum i cena od 180 dinara u rasini mora biti izjednacena proizvodjacima sa cenom u kraljevu ivanjici sapcu ....najmanje morate platiti vi hladnjacari mali ili veliki kao ove tvoje kolege iz ratine 220 dinara proizvodjacu za vilamet + prevoz i 240 za miker + prevoz .....trazis pare bez izdatog racuna za uzorke koje si da bi prodao istima ostatak robe (uzorci a pretis inspekcijom ) a nisi spreman na doplatu od 40 dinara najmanje proizvodjacima...sa kojima si kao gazdinstvo "trgovao" bez pdv-a ali ne kako kazes ovi sto se stokom bave ( i njih si u naletu potkacio) samo se ti busas da si posten a o tom neka presude oni koji nisu prasinjari (i njih si potkacio) ko si ti svemocan u rasinskom'kraju?

Nemam nameru da se ispisem.jesam svemocan cim se nikog ne bojim.uzorci se ne bacaju bez obavestenja vlasnika dali valjaju ili ne. Nisam kupovao dodjes 5000 covece bez karaktera.daj priznanicu dobijes 10000e. Ne zanima me sikoberi to su olosi i ako doplate doplatice i meni mozda.uzorci bez cene? Obavestava se proizvodjac okvalitetu... uzorka. Nisam obavesten. Jos jednom j... sikoberi

- - - - - - - - - -

Sta ti znas koliko je sikoberi placao u okolini brusa svezu robu.ti si bre tezak padobranac ovde.ja znam svaku cenu kad hocu mada me ne zanimaju dnevne cene

- - - - - - - - - -

I pozdravi puno sutra te u firmi.nema potrebe da me zovu.zvali su prosle god. A videcemo gde je uzorak bez cene zavrsio

cena sveze maline mora biti izjednacena svuda u srbiji pa i u rasinskom kraju pozdrav tebi svemocni hladjacaru slavisa moj ti je predlog da vise ne dajes uzorke tim tvojim iz ratine i.....da doplatis 40 dinara onim proizvodjacima koji su "prosli "kroz tvoje gazdinstvo i hladnjacu -i ne blatis ljude funkcije sluzbenike oko sebe-laku noc

Ma ne mlati sinak.niko nije duzan vucu da plati.zasto da se prati cena 1 obicne hladnjace?cena je isla 180/200 .prosek nemam pojma.i ta kv-u je isto platila na teremu.dodji da ti doplatim. A koliko je cena zamrznutog vilameta?jel cu i ja da imam neku doplatu?ko ce da natera?dajte da se vide te cene a ne da mlatite 220. Ja imam i placen uzorak!zasto neko plati a neko ne prasinaru,zasto zamlacujes ljude?jel to politicki? Jel mora i cena zamrznute da bude ista?zasto lazes narod.ja znaci da vratim nesto ako sam dao preko?i begaj ja radim za razliku od vas Prasinara

- - - - - - - - - -

Ne kupujem robu i necu jos neku god.i da jesam platicu je koliko ja hocu kad budem ja placao.

A znači kad ti plaćaš onda ima da platiš koliko ti hoćeš, a kad tebi plaćaju onda mora da se prati cena i obavezno da se doplati. Vidim Putin ti daje podršku, a po njegovim postovima se ne bi reklo da podržava takvo plaćanje i način poslovanja.

Poslato iz mog šešira

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh