Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kolika je zavrsna cena maline ovde kod nas u uzicu jos uvek nije potpisan zavrsni racun ,cena je bila 209 i prica se da ide cena jos 25 din gore pa zato nema zavrsnih racuna ,jel zna neko sta se desava
Uhh to je bas optimisticki 234 dinara ....
Sve je moguce,zamrznuta trenutno se prodaje 280-290 dinara
Sent from my iPhone using Tapatalk
sta krijete koja hladnjaca, iz ratine je verovartno sikoberi,ko zeli sa njima da saradjuje imam par sitnica na pp da mu kazem da se pazi
- - - - - - - - - -
prozivajte slobodno i dobro i lose, ja za koje znam ne cutim ko ih j... kad lose rade ne trebaju mi ima dosta hladnjaca,inace bezite od te iz ratine ako je ova sto sam napisao,tu mozete samo miker da prodate po dobroj ceni,kes na kraju i to ako nemaju da nadju jeftiniju robu iz neke hladnjace. sta mlatnete cenu 214-220 a ne kazete hladnjacu, to su prazne price bolje da ne pisete nego tako mlatite cenu,ceata za pare do kraja berbe,berete po 1,8kg, vozite i mozda dobijete i tih 220 ali prve god dok vam ne zavucu
- - - - - - - - - -
S obzirom da jedini ti imaš negativne komentare o hladnjači Sicoberry, a to je hladnjača sa kojom radim od početka, morao sam lično da proverim neke podatke koje si iznosio.
Proverio sam da si sa njima radio dok si bio proizvođač, međutim od trenutka kada si rešio da postaneš “hladnjačar”, kako bi zaradio veće pare, oni su prekinuli saradnju sa tobom, sto je očigledno i uzrok tvog problema. Pouzdano znam da si im par godina nudio zamrznutu robu koju nisu hteli da kupe i to ne zbog cene, već zbog nehigijenskih uslova u kojima radiš.
Verovatno da problem potiče odatle, što oni ne žele više sa tobom da sarađuju, a smatram da tvoji komentari sigurno ne utiču na nas koji sa njima uspešno sarađujemo.
Bas me zanima ko trenutno placa toliko, nemojte ljudima predstavljati laznu sliku, malina se trenutno ne placa toliko.... Rolend se krece oko 2,50 eura , ako bi neko platio toliko koliko vi kazete sta bi onda on zaradio???
e pa kazi im da mi plate 3 kutije mikera od prosle god.ako lepo rade onda imaju da nisu platilista krijete koja hladnjaca, iz ratine je verovartno sikoberi,ko zeli sa njima da saradjuje imam par sitnica na pp da mu kazem da se pazi
- - - - - - - - - -
prozivajte slobodno i dobro i lose, ja za koje znam ne cutim ko ih j... kad lose rade ne trebaju mi ima dosta hladnjaca,inace bezite od te iz ratine ako je ova sto sam napisao,tu mozete samo miker da prodate po dobroj ceni,kes na kraju i to ako nemaju da nadju jeftiniju robu iz neke hladnjace. sta mlatnete cenu 214-220 a ne kazete hladnjacu, to su prazne price bolje da ne pisete nego tako mlatite cenu,ceata za pare do kraja berbe,berete po 1,8kg, vozite i mozda dobijete i tih 220 ali prve god dok vam ne zavucu
- - - - - - - - - -
S obzirom da jedini ti imaš negativne komentare o hladnjači Sicoberry, a to je hladnjača sa kojom radim od početka, morao sam lično da proverim neke podatke koje si iznosio.
Proverio sam da si sa njima radio dok si bio proizvođač, međutim od trenutka kada si rešio da postaneš “hladnjačar”, kako bi zaradio veće pare, oni su prekinuli saradnju sa tobom, sto je očigledno i uzrok tvog problema. Pouzdano znam da si im par godina nudio zamrznutu robu koju nisu hteli da kupe i to ne zbog cene, već zbog nehigijenskih uslova u kojima radiš.
Verovatno da problem potiče odatle, što oni ne žele više sa tobom da sarađuju, a smatram da tvoji komentari sigurno ne utiču na nas koji sa njima uspešno sarađujemo.
- - - - - - - - - -
Greska 2 mikera i 1 vilameta.a tebi cu da skeniram prijemnicu.a posle pitaj dal mi uplatili ili vratili robu.kao drugo kod mene nisu nikad bili u hladnjaci i ne znaju ni gde se nalazi.dal banja ili neka okolina.bas pitaj dal znaju gde je hladnjaca pa ces da vidis da Lazu.tako su sad poceli znaci a zato ce dobiti inspekciju za 3 kutije malina.pa neka lazu opet. To sto su ti rekli o nekim uslovima mislili su na R.I iz okoline v.banje. tako da samo zavrsim rga kupinom pa cu da ih poteram za tu situ od para iz inata sad.
- - - - - - - - - -
Nemam ja problema sve dok je slavo pecic iz okoline brusa.menex krusevac i jos par ljudi.stvarno mi ne pravda i laz dizu pritisak.prosle god sam javno prozvao pa me zvali da skinem.i da se zavrsi i kupina opet ima losih iskustva.opet javno
posto me verovatno znas i sad si nov i platio da udjes da te utesim da nisam kupovao ove god,zato nemam problema da doplacujem,moju sam prodao i ne trazim doplatu, malina je u banji isplacena 200 a pojedincima 215, to 5 ljudima. U rasini je cena bila 180-200. Ne znam ko ti je dao informaciju da ces imati doplatu i ko moze kome da naredi doplatu,ja ako jos nekad budem kupovao imas cenu i to ti je kraj, inace kupovao sam prosle god srecom bas malu kolicinu.dobro slavisa hladnjacaru ....kad si toliko posten koliko si ti platio ove godine u otkupu svojim proizvodjacima svezu malinu koliko vise od tih iz ratine...reci da ne vadim priznanicu .....moraces da doplatis.... To tebe muci cena sveze nije 190-200 dinara kako pises vec mnogo vise....
NISAM FIRMA VEC NA DOMACINSTVO.NE NISAM KUPOVAOSlavisa na ovom papiru lepo pise uzorci a kad si hladnjacar uzorke posaljes eventualnom kupcu i oni su besplatni ovo nije racun vec prijemnica za uzorke bez cene ... Ako ne odes i uzmes svoje uzorke nazad......Nego posteno odgovori koliko si ti platio svezu tvojim proizvodjacima maline .... I ti si kupovao svezu...jel tako?
IZVESTAJ UPLATE IZ BANKE ZA 2014-2015 OD DATUMA PREDATE ROBEA gde ti je dokaz da ti nisu platili?
Poslato iz mog šešira
IZVESTAJ UPLATE IZ BANKE ZA 2014-2015 OD DATUMA PREDATE ROBEA gde ti je dokaz da ti nisu platili?
Poslato iz mog šešira