DULEmajstor
Član
i na kraju ce da kazu kako ima dosta suve mase ( prosle su pricali da ima malo ) pa ce da je obale na 100 . Ja sam lepo reko da su ti nakupci goveda !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neko je ranije pomenuo da ce vinozupa Aleksandrovac placati 80/kg ! ! Odnosno njihovi nakupci!!!!!Milanko je napisao(la):za Dula majstora odakle ti ta informacija za cenu od 80din
Prosle godine sam davao zeljku a ove cu Micu Tuteku al neznam kako se on preziva . Sledece godine nas cetvorica malinara kupujemo kombi i derektno vozimo u hladnjacu . Mozda nas bude bilo i vise i time cemo postici bolju cenu ..Milanko je napisao(la):Zeljko je realni od Jankovica a voze u Ples
MPopovic je napisao(la):Zar je moguće da u Dragačevu nema ozbiljnih hladnjačara za saradnju. Ne znam iz kojeg si sela, ali ako gravitiraš ka Arilju, ovde imaš puno stabilnih hladnjača.