Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesenas sam posadio 2.2ha.mikera,pakovacu u male kutice,skladistiti ili u hladnjacu neku pod ugovor ili cu sam uraditi mini hladnjacicu,montaznu...ne znam videcu ima do branja jos dugo...pole je napisao(la):malinar
koju sortu sadis, i kako pitanje skladista resiti
Da snimano je jucer (zadnja slika)cunami je napisao(la):jes ovo sada sliko
Ne shvacam zasto nista ne vrjedi? mladice su cupane do skoro 7 mj, tek onda sam ih pustaocunami je napisao(la):sve si to lepo smislio samo me taj plasman brine,
Post je spojen: [time]Fri Feb 4 11:38:37 2011[/time]_________________________________________________
tomazu mislim da rano zakidas lastare, tj imas smetnje u berbi koliko vidim na slici, vidim da su poveliki u berbi, a imas sistem za navodnjavane ja moje zakidam zadnji put oko 20 maja ,(nez kako se to na hrvatskom kaze) jer ti debeli lastari nisu nizasta a i zarazeni su sa crvicima, tako da ja moje prvi put kada prskam od korovi ,poprskam i njih, zatim cupam jos jednom, a zadnji put oko 20 maja