Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma đabe,pregledo granu po granu i opet ima ove godine istina bog puuuno manje nego sto je bilo prije tretiranja calipsom i iznosenja van i paljenja, al opet ima. a prvi nasad malina od mene udaljen 10km mislim da je doslo to s maticnjaka i sad se toga nikako rijesit.zoran sef je napisao(la):Kod mene je prosle godine bilo kolko hoces tog sra.. ali smo prilikom vezanja vodili racuna i odstranili... Krene pupak,izlista, ucvati i onda usane... Da popizdis... Sad na prolece cu muku muciti sa razgranavanjem, ima sipki kolko hoces razgranatih, nemoze bog gospod razmrsiti...
jel vi isto pakujete nesto tako ili sve za hladnjace?zoran sef je napisao(la):To je relativno skupo , kutija izadje sa poklopcem 21 cent ili 22 din kom = 0,80 eura da spakujes 1 kg malina... Kod nas je ta ambalaza kudikamo jeftinija... Ne znam tacno ali mislim da sa poklopcem ne prelazi 10 eurocenti...Kod nas u Krusiku plasticna gajba kosta 37 eurocenti komad...
Da, kod vas je visa zastupljenost maline pa vjerovatno nema interasa za konzumnu malinu.zoran sef je napisao(la):Ma sve za hladnjace, nisam do sada nikad pakovao u kutijice za konzum, ali znam ljude koji jesu... Kvalitet mora da bude extra, moras imati kupce, roba ne moze da stoji, sta bih sa recimo 300-400 kg koje sam nabrao danas a nisam prodao... Jedan moj drugar se interesovao da krcmi tako maline, ja nemam vremena u sezoni za tako nesto...