Dosta je bolje opremljen to stoji,slazem se sa tim i bolje odradjen mozda samo na izgled.moje misljenje je da su kineski traktori isto kao i kineski skuteri,radi do dobro na pocetku ali je dugotrajnost upitna.Uostalom pricao sam sa par ljudi koji pored mahindri imaju i kineze koji kazu da kinezi posle par godina postaju veoma kvarljiva roba,dok za mahindre ne kukaju toliko osim da nevaljaju creva i neke sitnice.Mozda taj Foton i jeste daleko bolji za te pare,ali ja nisam pristalica Kineza i smatram da je Mahindra nesto kvalitetnija robna marka od Fotona.to je samo moje skromno misljenje,osnovano na iskustvima drugih vlasnika ja traktore nisam probao.Zato me bas veoma zanima iskustvo nekog ko ima Mahindru 4025 ovde kod nas a ne u inostranstvu,kao mali i kompaktan traktor sa prednjom vucom najvise mi paznju privlaci ta 4025 4wd,ali me i najvise odbija cena koja bi trebala biti oko 14500e sa kabinom.A kad kazemo za cega ti treba traktor u mom slucaju to je obrada par hektara zemlje,malo u sumu i svakodnevnu upotrebu,da ima robustan i ne komplikovan menjac i mora da trosi sto se ono kaze kao upaljac,to su moji kriterijumi.Ja imam imt 560 i vladimirca pa sam razmisljao da tog vladimirca zamenim Mahindrom sto ne znaci da cu se zaletati kao zdrebe pred rudu i sutra je kupiti.Interes i mogucnost postoji,ali bez detaljnijih iskustava postojecih korisnika tog traktora ne bih je uzimao.