Sudarski Bojan
Član
Izgleda po komentarima da je to mahindra sa nekom TYM markom zajedno napravila ovaj model ako sam dobro protumacio a uzgred nije los
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesi li prodao svoju 7030? hajde da trgujemo7030 ima oko 3400kg, ali mislim da Attila priča o manjoj mahindri.
Gde je ono fala na ideji blablabla?Malo inovacije na Mahindri...
Za kembridž valjak treba dva para za otvaranje i jedan par za prednje ravnjače,hoće nekad da popuste sa vremena na vreme u radu kada ih ne koristiš pa da i njih mogu vratiti u dignuti položaj.Za cega ce ti sluziti toliki izvodi?
Ovim putem se javno zahvaljujem Goranu Galetinu na angažovanju oko ovog poduhvata,ako neko namerava tako nešto slično da uradi slobodno nek se javi njemu...Gde je ono fala na ideji blablabla?
Ovim putem se javno zahvaljujem Goranu Galetinu na angažovanju oko ovog poduhvata,ako neko namerava tako nešto slično da uradi slobodno nek se javi njemu...
Ja ću moj prodati jer mi postaje preveliki za voćarstvo, a drugim se ne bavim. Trenutno ima oko 1450 sati, do jeseni će napraviti još možda 200 i na jesen, ili eventualno naredne godine ću morati da ga prodam i zamenim ga uskim voćarskim traktorom. Inače danas sam sa njim oprskao 10 hektara višnje i za ručak se vratio kući, nemam ja sanjim nikakve kvarove niti relane zamerke, čak od 4 traktora koje imam, ja lično najradije radim sa njim jer mu, u mom slučaju, uvek pretekne snage pa se ne mučim, a i dosta je okretan i ima reverzer i što je za prskanje u voćnjaku najbitnije, ima uključenje-isključenje kardana bez stajanja. Čak je i potrošnja iznenađujuće mala za težinu i veličinu traktora, jer sa jednim punim rezervoarom od 60-65l, opskam 30 hektara voća iliti skoro 4 osmočasovne smene, doduše ovo važi za poluopterećen traktor, mada mu petoklipna pumpa i elisa ubrzana preko reduktora, kod vučenog atomizera, oduzme prilično snage. ali opet tu nema, realno, nikakvog mučenja. A što se oglasa tiče, nešto ih i nema puno, mislim da 7030 možete da nađete po jedan u oglasima. Ja bih opet kupio Mahindru za voćnjak ali nemaju nikakvu voćarsku varijantu, pogotovu na ovim manjim kabine nisu ni približno kakve bi tebalo da budu.