Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste peskovitija i to mi se nalazi na brdu. Mada ima lucerka do moje njive druga priča. Ovo je kruševačka. Bacio sam joj oko 600kg po hektaru veštaka u setvi i plus još 100kg pred novu godinu.Kakva je zemlja?Ako je peskovita, laganija, možda su suša i visoke temperature poslednje nedelje uticale na opadanje listova.
Mlada lucerka jesenas zasnovana? Ili kada je bila setva?Jeste peskovitija i to mi se nalazi na brdu. Mada ima lucerka do moje njive druga priča. Ovo je kruševačka. Bacio sam joj oko 600kg po hektaru veštaka u setvi i plus još 100kg pred novu godinu.
Ja je onda neću meriti....Ja kad sam kosio drugi otkos na oko je bila veća nego prvi, kad sam pograbio otkosi bili veći, kad sam izbalirao bilo više bala, ali na kraju kad sam je izmerio bila lakša par stotina kila nego prva...
Potraži slike bakteriozne plamenjače lucerke pa uporedi.![]()
IMG 20250609 193432 — Postimages
postimg.cc
Zašto li žute ovako listići i opadaju?
Grinje isti problem. Beli se od gore pa na dole ne vidi se okom. Iza listova stoje sisaju vodu iz lucerke i bledi za par nedelja ce osusice se. Romektin u vecrnjim satima da ne bude sunca.![]()
IMG 20250609 193432 — Postimages
postimg.cc
Zašto li žute ovako listići i opadaju?
Prošle godine u aprilu.Mlada lucerka jesenas zasnovana? Ili kada je bila setva?
Ništa sutra je kosim pa posle toga ću je prskatiGrinje isti problem. Beli se od gore pa na dole ne vidi se okom. Iza listova stoje sisaju vodu iz lucerke i bledi za par nedelja ce osusice se. Romektin u vecrnjim satima da ne bude sunca.