Lucerka

Jel koristio neko frorgib tablete u lucerki?

Sve mi se čini da će detelina na zimu biti skupa. Prvi otkos podbacio žestoko, drugi malo manje a treći pitanje sta će biti.
Pukotine po lucerištu žestoke a kiše nema u najavi do kraja meseca.
Prošle godine kosio 2 otkasa i više nisam ni kosio, nije bilo šta da se kosi. Sve mi liči na isti scenario.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Sve mi se čini da će detelina na zimu biti skupa. Prvi otkos podbacio žestoko, drugi malo manje a treći pitanje sta će biti.
Pukotine po lucerištu žestoke a kiše nema u najavi do kraja meseca.
Prošle godine kosio 2 otkasa i više nisam ni kosio, nije bilo šta da se kosi. Sve mi liči na isti scenario.

tvoje objave ovde i u nekim temama su kontradiktorne,bar meni

kukuruz odlican
psenica odlicna
lucerka pre neki dan pisao narasla vise i veca je nego prvi otkos,sad pises pukotine na luceristu

iskreno nestima nesto

tvoje objave ovde i u nekim temama su kontradiktorne,bar meni

kukuruz odlican
psenica odlicna
lucerka pre neki dan pisao narasla vise i veca je nego prvi otkos,sad pises pukotine na luceristu

iskreno nestima nesto
Sve si dobro pročitao, samo ne znam šta ti nije jasno, sve imaš dokumentovano sa sve slikom.
Deugi otkos jeste bolji od prvog ali opet nije kako bi trebalo biti, a pukotina ima poprilično, to se danas vidi kada je detelina ograbljena.
Kukuruzi jesu odlični, normalno da ima svega i svačega ali nije moje pa to ne pisem ovde.
Isto tako psenice jesu odlične. Šta je kontradiktorno konkretno?

Sve si dobro pročitao, samo ne znam šta ti nije jasno, sve imaš dokumentovano sa sve slikom.
Deugi otkos jeste bolji od prvog ali opet nije kako bi trebalo biti, a pukotina ima poprilično, to se danas vidi kada je detelina ograbljena.
Kukuruzi jesu odlični, normalno da ima svega i svačega ali nije moje pa to ne pisem ovde.
Isto tako psenice jesu odlične. Šta je kontradiktorno konkretno?

kukuruz koji je i vise nego dobar,znaci nije bilo hladno i nije mirovao i pistio kao vecinom svuda
psenica koja je i vise nego dobra po pisanju,znaci bilo kise
lucerka veca nego prva(otkos),znaci takodje nije bilo hladno i bilo kise

otkud sad pukotine po njoj u roku od nekoliko dana?

kukuruz koji je i vise nego dobar,znaci nije bilo hladno i nije mirovao i pistio kao vecinom svuda
psenica koja je i vise nego dobra po pisanju,znaci bilo kise
lucerka veca nego prva(otkos),znaci takodje nije bilo hladno i bilo kise

otkud sad pukotine po njoj u roku od nekoliko dana?
Pa brate neznam, nisam ih ja pravio. Možda su marsovci došli i napravili pukotine preko noći.

I ja sam danas oborio polovinu, sutra nastavak.Dosta bolja nego prvo košenje, prskana od insekata pre 2 nedelje i opet ih ima nenormalno, na mestima ima oaza kako su je grickali tako da će verovatno morati ponovo insekticid kada se skloni seno.

Nazad
Vrh