Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Noćas pograbljena, izbalirana i natovarena...bilo gusto...al je ispala odlična...Ja krećem danas pa šta joj bog da..
Moja je stara 2 godine i isti problem imamo. Mani su rekli da je oprskam sa Kletoks ekstra 1l po ha.Može li da se prska lucerka(stara 5-6 godina) sad pošto je pokošena i izvučena prva? Ima uskolisne trave,a dodao bih i neki insekticid,pošto vidim da joj neke bube grickaju list
Do koje visine može u tom slučaju da bude DetelinaMoja je stara 2 godine i isti problem imamo. Mani su rekli da je oprskam sa Kletoks ekstra 1l po ha.
Noćas pograbljena, izbalirana i natovarena...bilo gusto...al je ispala odlična...
za 4,5 dana se osusila za presovanje? vi niste imali kise?Elem,jel ima neko predstavu kako se kreće cena lucerke?
Da,za neverovati, al je ispala ko čaj...danas je pala kiša,nismo imali kiše tih par dana,sunce je pržilo,vetar duvao,a ja tri puta prevrtao sa paukom...taj pauk(rastresač) ispala dobra stvar...za 4,5 dana se osusila za presovanje? vi niste imali kise?
pokosena danas,mislim da nikad ovako kasno nije bilo kosenje u zivotu
ako dobro znam 2500din/meter sa njive,e sad tezinu bala neznam
covek prodao tamo pocetkom maja