Lucerka

Nisu poput Amisa al su nesto na svoju ruku...I ja je povlacim sa drljacom,ne vidim svrhu valjka.

Poslato iz ravnoga Banata

Poterale moje lucerke, a poterala i trava. Ove godine ekoloski, a za dogodine cu gledati.
c3f3b16c0b7827e515f95a05e3b17b80.jpg

e364e792b781daec8c942c057c4cc641.jpg

Послато са HTC Desire 825 уз помоћ Тапатока

Ovakva je slicna i moja. Ja sam spremio butokson i piano za sirokolisnatu i kletoks za uskolisnatu da tretiram cim vreme dozvoli. Mnogo u prvom kosu ovlada livadska trava-vlasulja. Do sada nikada nisam prskao lucerista pa cemo videti rezultate

Pa uniste se sitni korovi koji su krenuli, zemlja se malo rascini bar u tom povrsinskom delu, zatrpaju se krticnjaci i rupe od miseva. Cini mi se i da brze krene posle drljanja.

Juce pre kise posejao 1,5kj.Od nedelje kad se prosusi sejem jos 2h.Najavljuju lepo vreme...

Poslato iz ravnoga Banata

Ja planiram sutra da posejem sortu Krusevackog instituta, mada ja sam u niziji (150m n.v.) za vislje predele ne znam kad nije previse rano.

Mi čemo ovih dana spremiti pa ćemo videti.Najavljuju jako zahlađenje koje nikako nije dobro za detelinu.Sve do polovine aprila je u optimalnom roku.

Ok...onda cu iza vikenda krenut sa radovima ako posluzi vrijeme...krompir,lucerka,nesto malo uzorat....do tad cu se borit sa pripremom drva

- - - - - - - - - -

Ok...onda cu iza vikenda krenut sa radovima ako posluzi vrijeme...krompir,lucerka,nesto malo uzorat....do tad cu se borit sa pripremom drva

Inace ..sorta je arcibalda rajska 7....

Nazad
Vrh