nikola indjija
Član
Kako ide prodaja bostandzije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mislite da ne moze da stigne?Sticice taman za kiseljenje
jos nista u toku nedelje ce da se vidiSlobo sta si resio sa tarubdzijom?
I kod mene pocele da padaju!Počele vreže da padaju na bostanu kod brata, jel imao neko taj problem i šta činiti.
ako su plodovi veliki i ako nema sistema za navodnjavanje jedini uzrok je susa koja trenutno nastupa u srbiji,posle kisnog i veoma neugodnog juna na red je dosla susa,sada lubenici treba najvise vode jer ima idealne uslove za rast i meni se vrez uvrce preko dana a ujutru i uvece je dobar i to nije prvi put da je tako u principu svake godine je tako jer nemam sistem.sada su mi lubenice od 3-5 kg a stare su oko 10 dana nadam se da ce izaci bar po 8-9kg za nekih 15dana jer ima vlage i uradjeno je sasvim dobro a pre par dana sam ubacio creva na ovaj mladji bostan koji sada formira plodove i njega cu zalivati videcu sta ce biti za sada je veoma dobar ima vlage do folije a zalio sam ga dva puta nisam do sada zalivao ovo je prva godina.Počele vreže da padaju na bostanu kod brata, jel imao neko taj problem i šta činiti.