lubenice i dinje

Za Ca sam znao, ali za boron ne. U svakom slucaju ovo sa slika po meni vise nije posledica prevelike doze borona, a i proslo je odredjeno vreme posle tog prskanja, ovo je nesto drugo, ali neznam sta je u pitanju. Grci list samo tako. Sta mislite da ih poprskam sa polyram ili orthocid ili nesto drugo...?

Nisam baš neki stručnjak za dinje , al čini mi se da mi komšinica ima baš dobre dinje , prosudite:

(pardon , izgleda da ništo nije u redu sa slikom , drugi put.. )

Slobo da nisi se druzio sa tudjom zenom? :osmeh: Moram malo da se salim iako nije za salu... ::novac::

Nisam ,poslao Sam coveka koji usluzno tarupira da istarupira korov na parcel I gde su I dinje I on umesto korova sjebe mi dinje.priznaje kaje she Ali zuri na odmor,u Petak CE da bude mirovno vece.ne znam sta da radim?

danas slikano. imala je 8 kila, top gun. sta misle iskusni lubenicari za koliko dana ce biti zrele za branje? oprskali smo ih danas sa ortivom opti i switch insekticidom. karenca im je tri dana.

danas slikano. imala je 8 kila, top gun. sta misle iskusni lubenicari za koliko dana ce biti zrele za branje? oprskali smo ih danas sa ortivom opti i switch insekticidom. karenca im je tri dana.
bar desetak dana.

- - - - - - - - - -

2013-07-14-103500.jpg
[/IMG]
constellation
2013-07-14-103742.jpg
[/IMG]
varda
2013-07-14-103806.jpg
[/IMG]
topgun
ubio grad pre 20dana ali popravio se malo.

Nazad
Vrh