Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Probaj kod Lazara u Zrenjaninu salje i brzom postom tel.o23 510-439!
Bolje platiti malo skuplje i biti siguran u to sto si kupio, a pritom sacuvati zivce. Imas Krokus ili Poljomehaniku. Oni su za svaku preporuku. Ako trebaju brojevi tel. saljem na pp.Kako ti druže oreš sa ovako raširenim točkovima?
Cini mi se i da si promjenio strane gumama,pa sara dosla kontra,ovako bi u rikverc najbolje oraoOrem sa skupljenim tockovima. Ove sam morao skidati zbog pranja i uklanjanja blata ispod njih pa sam ih kontra namontirao da bih lakse odvoijo kabinu od kutije menjaca zbog remonta.
ali ako je samo zbog remonta vratit ces to ti kolega sve na svoje mjesto ne sumnjam 
Kvalitet ravan nuli, ili zamor materijala, a isti slucaj sam imao pre 7god , a tada sam zamenio i neke zubcanike koji nisu morali. Cena zupcanika je verovatno oko 50e a da bi se zamenio 3 dana posla je da se rasturi to i dodje do njega. Od motora pa na dalje sve se rastura na sraf. Deljenje traktora na pola pa odvajanje zvona od menjacke kutije, skidanje gomile sklopova skidanje desne cizme i blokiraca, vadjenje diferencijala... jedino reduktor ne moram vaditi. Taj sto ga je konstruisao nije imao dana skole. Da bi bilo sta zamenio unutar menjaca moras sve raspakovati. 

i dosta toga je uradjeno aljkavo tako da je meni ostalo da promenim gumice,dihtunge,dotegnem mnogo stvari gde je pustalo ulje ili bio neki luft.Sta ce biti kad krene na njivu videt cemo. Pozdrav.
Kolega vladj ga ovih dana proučava do najsitnijeg detalja.Tu sam ako treba kakva pomoc oko T40.