Аголтц ал ти волиш ово блато Боже сачувај![]()

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -
evo jedna starija slika sa mojim starim i bivsim t-40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Аголтц ал ти волиш ово блато Боже сачувај![]()
Neznam za potrošnju t40, ali sam merio na svome c355 prvi put kad sam išao šogoru po drva i na 50km je popio slabih 10l plavog dizela. Uvjeti su bili idealni jer je celi transport bio po asvaltu, šuma je kraj puta! Gore sam išo prazan sa dvoosovinkom 5 pun gas za cca45min a dole nekih 1:30h sa cca 5,5metara bukve i hrasta uz konstantno šaltanje 3-4 retko 5 brzina jer ima dosta brda i dosta kočenja sa motorom. To sam samo tada merio i nikad posle!Ma to je normalno da potrosnja zavisi od mnogo faktora.Medjutim ja sam mislio posto je vazdusar od nekih 50-ak konjica da je dosta manji potrosac,a ono ispade trosi kao 82-ka.Znam da URSUS 355/360 trosi dosta manje u transportu,a i oranju,a oru sa istim plugom,2x12 ili 2x14.Za TD 55 A da i ne pricam,raspitao sam se kod coveka i po njegovoj prici kao upaljac,manje on potrosi nego C-355.Tako da sam razocaran sa potrosnjom T40.
To da 560 troši jako mnogo obesite mačku o rep.