bacvanin
Član
Odvaja u skroz gornjem polozaju papucice nema mozda 1-2cm praznog hoda.Gde da je nastelujem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odvaja u skroz gornjem polozaju papucice nema mozda 1-2cm praznog hoda.Gde da je nastelujem?
Gumica klipa stradala,kada je pod teretom preko 500kg ispusta bas mnogo. pasu li od necega gumice ili da porucim njegove original?Izvuci merac nivoa ulja u motoru pa javi sta si video,koji je nivo ulja u motoru
- - - - - - - - - -
Pa kuciste mora da se pomera ali ne preterano to je pravilo inace nesto bi pokidao kako se menja ugao rukavaca tako kompletan klip ide smerom gore dole.Naravno ne mnogo ali se krece.Mozda je vremenom izluftirao na zadnjem drzacu klipa
Pitam se zasto je to odradio koliko vidim motor je njegov..?
Mnogo si platio. Taj lezaj kosta 1200din.crko mi lager na zadnjem reduktoru onaj unutrasnji sto drzi osovinu tocka,lager je valjkasti dimenzije spoljasnja 130mm,unutrasnja 60mm i sirina 31mm,ako nekom nedaj boze zatreba da zna dimenzije.Platio sam ga 2200din kod Vasu rusa
Mnogo si platio. Taj lezaj kosta 1200din.
Ako znas broj lezaja ili dimenzije svaka radnja koja se bavi prodajom lezajeva to ima... Nemam broj kod mene trenutno jbg...jel može neki br.telefona i meni je crkao i taj manji i onaj drugi veći.
da li može umesto onog većeg kugličnog da se stavi valjkasti?
Sam sebe citiram,niko se ne javlja,ako neko ima kljuc za dizne(onaj krivi) nek mi se javi u pp...Treba mi kljuc za dizne za T40,ima li ko da proda,trazio sam kod rusa,ali nemaju...
Oko 50 eura...a sto ne iskljucuje rucicu il je losa pumpa,nema pritiska...ili je neko cackao razvodnik...Pošto je pumpa hidraulike za t40?
Jel ima neko broj tih rusa?Trebalo bi mi par delova..
Hidraulika sporije diže i neće sama da izbaci rucicu??
Послато са SM-G355HN уз помоћ Тапатока