niki9298
Član
Ja kada sam spustao prikolicu,po kaljavom terenu nizbrdo,traktor mi je dobio onaj zvuk zujanja kao kada ukljuci prednju,i postao tezi na volanu kao kada ukljuci prednju,tako da mislim da je ukljucio,tj 99% sam siguran... I izmedju njega i 577dw su vrlo male razlike u ucinku,a veoma velike u ceni,a ne kao sto vec neko rece da se ne moze porediti sa 577... Dunju koju 577dw nije mogao iscupati,mucio se 20 min i odustao,ja sam je iscupao sa t40as,doduse sa svim tegovima,a on je probao sa samo prednjima,zadnje nije imao..I na rusu su tegovi teski : napred 8x30kg,a ne kao sto neko rece 8x20kg,i zadni su mu teski 8x25kg...niki9298 Ti ako ga spustas sa prikolicom punom drva 3 redukovanom onda se raspitaj za cenu reduktora. A ukoliko spustas zadnjim hodom+revers to je nesto drugo. 3.X. (kako tamo pise) nije 3 brzina vec zadnji hod. Kao sto sam vec napisao prednja vuca se nece ukljuciti sve dok ne prokliza zadnji tocak i u tom trenutku prednji miruje ili stoji u mestu. Zamisli sta bi se desilo kada bi traktor poceo da uzubljuje prednju vucu u punoj brzini sa 25-30 km/h. To sto si rekao ne moze biti tacno. Ja ne pricam iz cuvenja vec imam dosta iskustva sa ovim traktorom. Veruj mi ja bih prvi voleo da se ona ukljucuje automatski i nizbrdo.
Razlika izmedju nega i 577dw,je samo sto 577dw ima jaci motor,i bolju hidrauliku,sto znaci nijanse su u pitanju...