LTZ

Pa postoji vise mogucnosti postavljanja zadnjih felni.. DA bi mogao da siris i suzavas zadnje tockove.. Mozda je tako dosao kod tebe za nijansu prosiren pozadi... To moze na svakom traktoru.. Imas u temi Vladimirec kako se sire i skupljaju zadnji tockovi..

Pa postoji vise mogucnosti postavljanja zadnjih felni.. DA bi mogao da siris i suzavas zadnje tockove.. Mozda je tako dosao kod tebe za nijansu prosiren pozadi... To moze na svakom traktoru.. Imas u temi Vladimirec kako se sire i skupljaju zadnji tockovi..

Pa jedino ako je fabricki tako poslat...A,sirok je 1850mm ili 185cm...Pa neki vlasnik,neka javi njegovu meru,pa da uporedimo da li je to-to...

Pa jedino ako je fabricki tako poslat...A,sirok je 1850mm ili 185cm...Pa neki vlasnik,neka javi njegovu meru,pa da uporedimo da li je to-to...
Kod tebe je srce prebaceno iza tih srafova za sta se dri,treba da bude ispred sa se vide samo srafovi ne i nosac, madam se da sam uspeo nekako objasniti ima slika na prvoj stranici pa mozees da pogledas sta sam ti objasnio,samo prebacis srce ispred tih nosaca i to je to :)

Vladj kakav je ono t -40 na tvom snimku jel mu to fabricki dizajn ili modifikovani . Koje je to godiste ??
Ma obican ltz t40as, osamdeset i neko godiste..motor uradjen,traktor prefarban u ful-u i kabina od zetora,blatobrani mislim od 560,i to je to..

- - - - - - - - - -

Kod tebe je srce prebaceno iza tih srafova za sta se dri,treba da bude ispred sa se vide samo srafovi ne i nosac, madam se da sam uspeo nekako objasniti ima slika na prvoj stranici pa mozees da pogledas sta sam ti objasnio,samo prebacis srce ispred tih nosaca i to je to :)
Aham,razumem....hvala..a,ti imas t40 ili?

Napravismo donju poteznicu, aj da kazem poluautomatska. Evo slika:

97509031.jpg

95374169.jpg

64659668.jpg

Ako popusti, popravljacemo. Ideja je bila da se pravi fiksna ali majstor je pustio masti na volju tako da je dize hidraulika i zabravljuje je ova sipka s desne strane kardana.

anthrax Ideja je originalna i svidja mi se. Ako se sistem zabravljivanja pokaze lose, odnosno deformise odradite identican i sa druge strane, ali pritom ce te morati da skidate produzetak izlaznog vratila sto traje par minuta i problem resen.

Sipka je pun presek dodatno ojacana i izvarena. Kacili smo praznu i drzi ali za punu, tek cemo da vidimo :)

Vladj, bas tako nesto smo i mislili, jos ako uspemo bez skidanja produzetka iz. vratila, bice odlicno.

Do koje godine su se proizvodili T-40as??? Nasao sam jedan 84 god interesuje me ima li mladjih??? Trazi mi za njega 2900 evra ali kao nije fiksno moze malo manje.. Zadnje gume na pola,ostatak traktora EKSTRA prva farba sve ful,prednji blatobrani sve orginal na njemu.. Nije puno radio ali vec dosta dugo stoji u garazi tako da su zadnje gume i ako jos imaju saru dosta ispucale i stare... Sta mislite o toj ceni????

Sjećam se da sam 1997. godine u Bijeljini u jednoj firmi sa ocem gledao LTZ 55 traktore (sa prednjom vučom naravno). Bili su novi novcati i ta firma ih je prodavala, bilo ih je mnogo, sjećam se.

Vjerovali ili ne, cijena im je bila 13.500KM. Još se sjećam kako sam ih obilazio i divio se kako su ogromni (bio sam dijete tad) i maštao da mogu da ga kupim.

Sve je mnogo poskupelo.. I Belarusi i YTO i svi polovnjaci... Cudum se kako neki mogu da nalete na nesto tako jeftino a ja nikad... Koliko god pozurio i sve neko me pretekne.. Jednom mi ispred nosa uzeli jedan T-40as za 700 evra... :udri: Ja razgovarao sa covekom i kazem mu sutra dolazim a on ga prodao vec do mraka...

Reci te mi ltz novije proizvodnje ajd od 2ooo pa na ovamo posto su i kako su se pokazali...nisam upucen u te traktore i nemaih po Sumadiji

Sve je mnogo poskupelo.. I Belarusi i YTO i svi polovnjaci... Cudum se kako neki mogu da nalete na nesto tako jeftino a ja nikad... Koliko god pozurio i sve neko me pretekne.. Jednom mi ispred nosa uzeli jedan T-40as za 700 evra... :udri: Ja razgovarao sa covekom i kazem mu sutra dolazim a on ga prodao vec do mraka...
Pa jel taj prso??? za 700e??? pa on je tezak sa svim tegovima 3500kg,to je samo u starom gvozdju 700e...A,jos kada bi predvajao bakar,aluminijum,itd mogao bi uzeti 850e u staro gvozdje..::novac::

Pa vidis kako nesto naleti ali uvek mi neko odnese ispred nosa... I sto je naj gore ovaj sto ga uzeo zamenio jedan zupcanik u menjacu i evo ga traktor idalje radi.. (imam druga u tom selu on mi je i rekao ali kasno)... Zato se cudim kad neku kupi tako nesto za male pare a ispadne jos dobro.. (mada i meni po nekad padne) U selu je kupljen Vladimirec za 400 evra kao zvonce znaci sve na svom mestu evo ga covek vozi ga idalje bez ulaganja u njega... :ppozdrav:

Ко од нас не би волео да налети на џабака ја би први, мало прикрпи и терај даље.

Nazad
Vrh