LTZ

geometar
nema sta se nemoze rijesiti ali koliko ce to kostati to je vec drugi problem.Znam jednu budalu kod mene ima Hanomaga nekekvog 52-godiste ma to na sve lici ali na traktor nelici isao je o Svicarsku po nekakve dijelove za njega i NOVO nabavio negdje svabo u naftalinu valjda drzao,ali taj traktor radi i radi koliko je jak nema pojma.Svaki put kad ga ugasi treba ga grijati i po 2minuta vergla i ubrzava dok sastavi ali upali na velikom minusu isto pali ljeti i zimi.Sa snagom negdje u rangu sa 539 koliko sam uspio vidjeti.Brz je na cesti nemam pojma koliko ide ali skoro duplo brzi od 539

najnovije saznanje:sinoc je moj cale nazvao majstor Mileta iz VGP a i on mu je saopstio da je menjac na mome tornadu madjarski :udri:.Rekao je da ce nam naci original ruski zupcanik za prvu i poslati da ga ugradimo...

steta nema prednju vucu sto mu je ne ugradis nije ti skupo to na vasaru uzmes cjelu vucu za sitne pare

pa dobro da je platis 500evra dobijes skroz drugi traktor
a prema ostalim traktorim prednju vucu za te pare neces nikad naci

MATRIX je napisao(la):
steta nema prednju vucu sto mu je ne ugradis nije ti skupo to na vasaru uzmes cjelu vucu za sitne pare

Bice i to jednog dana,prece su mi neke stvari a doci ce i to jednog dana na red! :ppozdrav:

evo i moje strasne masine
2njysee.jpg

bome lijepo izgleda ::svaka cast::
nego daj koju sliku malo detaljnije toga krova i baci par riječi šta i kako si radio

Lep Traktor ::svaka cast::
Zašto si stavljao nalepnicu Belarus T - 40 a ne primer LTZ T - 40 ?
Video sam i ja negde neke slike T-40 sa limenim Krovom, imam je sačuvanu mada se isto nevide detalji tog krova ali evo te slike
wakby9.jpg

2rrape0.jpg

neznam vama ali meni sa preradjenim krovom izgleda sasvim pristojno , još da se napravi neka lijepa kombinacija boja bio bi sasvim :D

belarus T-40 tako pise u saobracajnoj
http://[right][size=1][color=#135d37][b]Post je spojen: [time]1292457089[/time][/b][/color][/size][/right]_________________________________________________
[img]http://i51.tinypic.com/121c3mg.jpg
sto se tice krova uradio sam ram (okvir)od profila 16x16 mm i zavario lim . krov je visi od onog starog drvenog za 5cm i potpuno je ravan odozgo .Zadnje staklo je mnogo vece , tu je radila brusilica ,otvorio sam maksimalno ,lepse izgleda i bolja je preglednost.
Post je spojen: [time]1292482590[/time]

Post je spojen: [time]1292507910[/time]

Post je spojen: [time]1292533340[/time]

grejanje , rebrasto crevo ...i nemoze bas u kosulji sa kratkim rukavom ali je podnosljivo tj. super!

to je trebalo da bude samo proba , medjutim duva topao vazduh u kabinu tako da nisam imao potrebe da bilo sta doradjujem.

2iiwwn8.jpg
e ljudi evo naseg ltz-a.stari djed ga kupio davne 77 godine...i nema izdrzljivijeg traktorceta od njega,krajnje univerzalna masina... :ppozdrav:

e danas je moj T40 išao prvi put u teret , utisci si i više nego dobri , iako sam ispočetka bio malo skeptičan prema njemu
uzvukao sam ovu prikolicu drva uz jednu veliku uzbrdicu koja je bila jako kaljava , kada mraz otpusti znate i sami kakvo je to blato
posebno mi se svidja raspored brzina za transporta

abcd0003g.jpg

abcd0007j.jpg

abcd0006q.jpg

abcd0005o.jpg

abcd0004q.jpg

Nazad
Vrh