Kupljene su u Čačku, firma Čajka-M. Na sajtu imas sve potrebne podatke. http://cajkam.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
takvi su dosli na njem on je 2000 godine uvezen iz njemackeAgroltz, gde si kupio prednje farove?
jesam volan sam rijesio sve novo klip postavio sve ok nije mi orbitrol dobar a nov kupio nemam kad da slikamugradio sam klip i orbitrol, sve sam kupio novo,ali iskreno nisam zadovoljan nije mi volan tako lagan,da se moze prstom u mjestu okretat,na jednom mjestu malo i zapinje,nije ravnomjeran ,ulje sam novo nasuo hidrol 46 10litara .do pumpe nije jer sam mijenjao dvije pumpe isto se ponasa ,kad ide pravo nediram volan ,pa hocu da smotam bilo u koju stranu ,zapinje ako ko zna do cega ,klip je od mtz 82,
sutra ciu slikat i postavit kako sam to odradio,puno ulozeno i truda i novca al nisam dobio sto sam ocekivao[/QUOTE
Jel si resio sta u vezi problema sa volanom, ja sam hteo da radim istu kombinaciju pa sve odlazem.
- - - - - - - - - -
jesam volan sam rijesio sve novo klip postavio sve ok nije mi orbitrol dobar a nov kupio nemam kad da slikamugradio sam klip i orbitrol, sve sam kupio novo,ali iskreno nisam zadovoljan nije mi volan tako lagan,da se moze prstom u mjestu okretat,na jednom mjestu malo i zapinje,nije ravnomjeran ,ulje sam novo nasuo hidrol 46 10litara .do pumpe nije jer sam mijenjao dvije pumpe isto se ponasa ,kad ide pravo nediram volan ,pa hocu da smotam bilo u koju stranu ,zapinje ako ko zna do cega ,klip je od mtz 82,
sutra ciu slikat i postavit kako sam to odradio,puno ulozeno i truda i novca al nisam dobio sto sam ocekivao[/QUOTE
Jel si resio sta u vezi problema sa volanom, ja sam hteo da radim istu kombinaciju pa sve odlazem.
Nisi slikao kako se nadas da ce neko da ti pomogne.ugradio sam klip i orbitrol, sve sam kupio novo,ali iskreno nisam zadovoljan nije mi volan tako lagan,da se moze prstom u mjestu okretat,na jednom mjestu malo i zapinje,nije ravnomjeran ,ulje sam novo nasuo hidrol 46 10litara .do pumpe nije jer sam mijenjao dvije pumpe isto se ponasa ,kad ide pravo nediram volan ,pa hocu da smotam bilo u koju stranu ,zapinje ako ko zna do cega ,klip je od mtz 82,
sutra cu slikat i postavit kako sam to odradio,puno ulozeno i truda i novca al nisam dobio sto sam ocekivao
Ko je rekao da nije?Bolji je orac 539.