LTZ

Kada ubacis u brzinu I pustis kvacilo gasili se motor?

resen je problem ipak je u pitanju bila spojnicka i lamela najveca greska bila u onom lezaju gde ulazi spojnicka prema motoru promenili smo sve spojnicku lamelu oba druk lezaja dva lezaja i semeringe

Sta mislite o rotacionoj pumpi na t40as?Sta moram sve menjati?

Послато са m2 note уз помоћ Тапатока

Jel zna neko sta se desilo sa glavom kad curi ulje izmedju usisne i izduvne grane mislim na jednoj glavi izmedju tih ulaza ja nesto sumnjam da je pukla glava ali cisto pitam ako je neko tako prosao.

Posto sam nedavno uzeo t40as razmisljam o cistom hidro volanu.Vidim da su neki ugradjivali klip napred.Jel moze neko da uslika gde su zakacili klip i koji hod klipa treba da bude.

Pozdrav i ovde. Voleo bih da kupim t40 sa prednjom vucom. Citao sam temu uzduz i poreko. Zanima me koja godista su najkvalitetnija? Da li im naglo opada kvalitet nakon 1990-e? U oglasima ima jedan iz Mionice 1995-o godiste u top stanju, oko 2000 rs. Isplati li se kupiti ga ili da ipak trazim neki oko 80 - 85-og godista?

Ne isplati se jer je vlasnik neki zaguljeni i trazi mislim 4.5 ili 5000e.
Moj je 77mo.

Trazi 4700. Ja sumnjam u ta godista jer je tad u Rusiji bila kriza. Ko zna sta su sve isfuserili. Kolika je realna cena za t40 sa par hiljada sati? Tvoj je, ja mislim, iz najsrecnijeg perioda sto se tice kvaliteta.

To je u svakom slucaju po meni mnogo para.
Ja sam za moj dao 1500 stim da bi bio perfektan i sa odlicnim gumama,sredjen skockan,hidro volan,imam da bacim na njega jos 1000e

Sve preko 1500e za T40AS,je bacanje para,i punjenje džepova preprodavaca.

Sve preko 1500e za T40AS,je bacanje para,i punjenje džepova preprodavaca.

Verovatno ste mislili na model bez duple vuce i tu se slazem sa vama. Oznaka koju ste napisali nosi model sa DV, a za te novce tesko je pronaci takav traktor u voznom stanju. Smatram da je za model sa DV gornja granica 2500e za ispravan traktor sa papirima i dobrim gumama. Vec od 2500 se mogu naci MTZ 52 a od 3000e 82.

Vidim ja da me muke cekaju. U oglasima najgori krs sa dv je 2500e. Dakle, oglase da zaboravim i da trazim ovako. Ima u oglasima naoko lep mtz82 u kikindi za 3500e ali on mi je vec veliki, a pretpostavljam da je i cena pojaka.

Ma preteruju sa cenama u oglasima, to je strašno. A ima i oglasa gde piše jedna cena a kad vidiš uživo ne znaš na šta liči a cena odjednom postane veća. Pogotovo zaobići Kovačica varijante :)
Ja sam pričao sa starcem da prodamo njegov bez prednje vuče i uzmemo s prednjom ali bojim se da će doplata biti paprena...

Послато са Lenovo P1ma40 уз помоћ Тапатока

Treba mi vasa pomoc, t 40 dublak je u piitanju, kad vozim putem pocnu prednji tockovi da mi lude da se bacaju levo desno ko nenormalni i jedini spas je da stanem skroz pa ponovo da krenem. sta bi to moglo da bude? Imali jos neko te probleme i imali resenja za to?
Ne znam da li nesto znaci,skoro sam mu sirio prednji trap pa se jurenje po potu sve cesce,i pre je bilo samo mnogo redje,bas kad nabodem u neku rupu,ovako ne.

Nema to nikakve veze. Potrosene su caure u sponama, poskidaj one zice sto osiguravaju matice (mislim da je kljuc 32),dotegni ih koliko moze i probaj,ako se i dalje desava isto promeni caure i gas:ppozdrav:

1621818936287adfa67c8a6358961ab1.jpg

Ja mog danas rasturio.Da se odradi limarija,motor predihtuje,prednja vuca odradi i naravno gume.

Nazad
Vrh