Koji je LTZ u pitanju?
Za delove je najzgodnije na vašaru (recimo u Rumi). Delove za Ruse drže i ovi u Čurugu. Ne znam šta još imaš u tvojoj blizini. Internet je uvek opcija...
LTZ T40 AS. Da li neko ima radioničke kataloge za T40, može i na ruskom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji je LTZ u pitanju?
Za delove je najzgodnije na vašaru (recimo u Rumi). Delove za Ruse drže i ovi u Čurugu. Ne znam šta još imaš u tvojoj blizini. Internet je uvek opcija...
Rukovodstvo po remontu LTZ-T40LTZ T40 AS. Da li neko ima radioničke kataloge za T40, može i na ruskom?
Vico, INA lezajevi ne bi trebalo da su losi. Neki osrednji kvalitet. Mislim da se rade u Slovackoj. Ina spaner PK kaisa na autu gura mi vec skoro 40K km i i dalje je odlican.Ja mislim da ima za sve ruske traktore ali ima i ovog i onog kvaliteta. Jednostavno trazis od njega ako ima u kvalitetu i on ako ima dace ti. samo nezaboravite da koliko para toliko i muzike tako da kvalitetniji deo je i dosta skuplji. Ja sam danas narucio lezaj za 10 eur kod Mise a u prodavnici u mitrovici nigde ga nema i ako narucim 9000 din kosta a kvalitet opet upitan jer za INA proizvodjaca nikad nisam cuo.
Ljudmilu -milu ruskinju isto pitaj jer ona radi pretezno sa ruskim delovima sve sto je moguce naci