Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Drugari jedno pitanje,da li na t40 pasu 15,5 gume,i da li bi imalo neke svrhe to staviti?
Mogu ti reci,da si pametno uradio.ja sam se u tog bez prednje bas razocarao,radio sam bas mnogo stvari sa onim kolegom sto smo orali i nije ispunio moja ocekivanja,u sumi sa trupcem samo slajfa,kada odignes trupac,skace kao jarac,sa prikolicama gde ja prodjem,da jedva upali prednju,on maze blokiran i jedva izadje pod zalet,ne znam samo kako je to moguce ne izgleda lakse samo ja imam onu budzu vise od njega.jedino me kardan odusevio,brenta sto lik kacio na store 504 i gusi ga,njegov t40, kacio i puno bolje radi...ipak je to traktor od 46ks i sa tim traktorima se treba porediti,nisu ludi rusi...sva sreca uz savete vas forumasa uzeo sam ovog duplakaJa sam mog tenka prodatisao je put Loznice prvi koji je došao on ga je kupio.Koliko me je dobro služio toliko i nije.U oranju u težoj zemlji je proklizavao samo tako ostalo je radio uredno.Nije se kvario i stvarno je mali potrošač.Sad ćemo nešto ako bog da samo malo udobnije
Malo se i sa njom navlačio
Послато са SM-G355HN уз помоћ Тапатока
Srce felne I felna su vezane srafovima I Mozes ih stelovati, tj odmicati od kabine,a ne zavarene kao kod nekih 52. Sto se sirine tice na fabricke se moze napasovati sira guma.Sta znam,ja imam 13,9 i imam samo malo mesta do blatobrana,pa me strah da nece stati 15,5. . A nece li ostati hendikep za sneg i blato sa sirima?vladaj,ne razumem kako na rasklapanje? zar ne moze na njegove felne? koliko videh one iste kao na 82 i 52 koji nose sire?kada bi znao da cu dobiti 20-30% sposobniji traktor uzeo bi ih odmah i napred 11,2 a ove bih ostavio za rezervu...mada je i sa ovima vrlo jak za povuci,vrlo sam zadovoljan sa njim..