Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma problem je što ima jednu pumpu, a što se tiče oranja, staviš točak i sve je u fulu. Da je tenk, tenk je. A dve stvari kod njega su neprevaziđene, onaj reduktor menjača sa rikvercom i automatsko paljenje prednje vuče. Dobri stari t40, prodao sam ga pre dve godine a još imam čvorugu na glavi od kabine ))))))Sta znam,po meni je hidraulika je ok,bas za ove uslove kada je suvo,ovaj lik mi pokazao dok udje u zemlju pretiska ga na onaj prvi zub,a kada podesi odredjenu dubinu vrati rucicu u neutralno i zakljuca ga i ne iskace iz zemlje..nego snage kao da mu malo manjka pola prvom isao,a pola dva puta rikverc .. ne znam da li bi drugi traktor od 60ks mogao brze na 40cm u suvoj zemlji? A,da ne zna da slajfuje ne zna,kao tenk je
Pa za tenk ne ide kaciga nego šlemafon )))))Lepo si rekao Tenk.S'toga vojna kaciga na glavu je obavezna oprema
Послато са SM-G355HN уз помоћ Тапатока
Mi imamo na T40 A prednji utovarivac sa 4 klipa, ima posebno razvodnik a napaja se sa postojece pumpe jer nismo dobili orginalnu pumpu sa multiplikatorom koju pogoni kardan.Radi to odlicno,bolje nego sto se moze zamisliti.Bez prednje vuce i hidraulicnog zatvaranja kasike je samo mucenje i traktora i vozaca.Opet malo da vam dosadjujem,prijatelj ima na 577 bez prednje ,prednju sip kasiku,i onako solidno radi sa njom? da li bi ija tako mogao da radim sa moj t40 duplak? Da se ne zaletim da kupim,pa posle cvrc...i jel me ne bi ta kasika ne bi izasla vise od 1000€?