LTZ

cam00658.jpg

Kaparisao t40 ac duplak,za 3200 super stanje,gume 60-70% full tegovi .bio par dana kod mene na probi posto je od coveka iz mesta do moga...prezadovoljan sam,samo jos da ima 10 konja vise bio bi pravi,mislim da se ne bi stideo mnogo jacih traktora.,i da ima vecu kabinu samo,ali ja cu mu napraviti po mom ukusu sada...samo potrosnja me je iznenadila,ovaj lik prica da malo trosi,a nama u oranje dok smo ga testirali u 60 ari stukao 30l evro dizela do duse orali smo 40cm i bilo je bas suvo,neke rajke orale pored nas,nisu mogle preko 25cm pa to ti je,i jos na plugovima imali brdo tegova...ali 30l je bas mnogo,sta vi mislite?

Cestitke na kupovini. Sto se tice potrosnje kod mene je od 30-40l po ha. Opet zavisi kako ga vozite. Mozda vam je bila noga na gasu malo vise. :osmeh:

Vladj koliko bi me koštao kompletan remont blokade-spere.Nece da uzubi nema uopšte otpora samo toliko opruga daje otpor eto toliko.Ti si radio.

Послато са SM-G355HN уз помоћ Тапатока

Dosta zivaca i celi dan posla. :osmeh: Moras skidati desni tocak i cizmu. A to sto se ne uzubljuje moze biti mnogo toga, ali opet dok ne otvoris neces znati.

Ja sam imao klasičan t40, kod tih traktora hidraulika i kabina i jesu jedini problemi sve ostalo, bar meni je bilo ok. Ako su to uspeli da reše, dobili su odličan traktor u klasi do 60 ks.

Sta znam,po meni je hidraulika je ok,bas za ove uslove kada je suvo,ovaj lik mi pokazao dok udje u zemlju pretiska ga na onaj prvi zub,a kada podesi odredjenu dubinu vrati rucicu u neutralno i zakljuca ga i ne iskace iz zemlje..nego snage kao da mu malo manjka pola prvom isao,a pola dva puta rikverc .. ne znam da li bi drugi traktor od 60ks mogao brze na 40cm u suvoj zemlji? A,da ne zna da slajfuje ne zna,kao tenk je

Ovaj bez dv slajfuje kao besan u težem oranju.Kad je teško prva na 30 i ne manjka mu snage uošte samo što proklizava strasno bez blokade.Osrednje oranje druga.

Sta znam,po meni je hidraulika je ok,bas za ove uslove kada je suvo,ovaj lik mi pokazao dok udje u zemlju pretiska ga na onaj prvi zub,a kada podesi odredjenu dubinu vrati rucicu u neutralno i zakljuca ga i ne iskace iz zemlje..nego snage kao da mu malo manjka pola prvom isao,a pola dva puta rikverc .. ne znam da li bi drugi traktor od 60ks mogao brze na 40cm u suvoj zemlji? A,da ne zna da slajfuje ne zna,kao tenk je
Ma problem je što ima jednu pumpu, a što se tiče oranja, staviš točak i sve je u fulu. Da je tenk, tenk je. A dve stvari kod njega su neprevaziđene, onaj reduktor menjača sa rikvercom i automatsko paljenje prednje vuče. Dobri stari t40, prodao sam ga pre dve godine a još imam čvorugu na glavi od kabine :)))))))

Lepo si rekao Tenk.S'toga vojna kaciga na glavu je obavezna oprema :D

Šta god da je stvarno treba :D
Stavljao sam u temu oranje ali,evo moj doprinos temi :)
02959f4226c78d8eac97265faf5564a7.jpg

Moje licno misljenje je da ga nebi nikad menjao za rakovicu. Meni se on odlicno pokazao, uz najminimalnije odrzavanje ide vec 18god kod nas bez greske. Ako bude para kod mene dolazi T-40 duplak i to mi je prava mera za 30ak jutara.

Od kada orem sa njim kao da sam se preporoda ostavio me je bez teksta ore kao tenk sto kaže moj drug

Послато са 4013X уз помоћ Тапатока

Opet malo da vam dosadjujem,prijatelj ima na 577 bez prednje ,prednju sip kasiku,i onako solidno radi sa njom? da li bi ija tako mogao da radim sa moj t40 duplak? Da se ne zaletim da kupim,pa posle cvrc...i jel me ne bi ta kasika ne bi izasla vise od 1000€?

Potrebna mi je pomoć oko broja šasije. Kolega @nono je u postu #939 napisao gde se nalaze brojevi šasije i motora. Broj motora sam pronašao, ali broj šasije ne pronalazim na pločici ispod instrument table. U pitanju je LTZ T40 AS.

I ja sam imao taj problem, imas broj ukucan u sasiju kad gledas traktor od napred, sa desne strane gde se zavrsava nosac fara ti je ukucan broj sa spoljne strane sasije, znaci skroz napred. Tamo su ti i kacke od haube, tj malo dalje napred od njih. Podigni haubu bice ti lakse naci.

Opet malo da vam dosadjujem,prijatelj ima na 577 bez prednje ,prednju sip kasiku,i onako solidno radi sa njom? da li bi ija tako mogao da radim sa moj t40 duplak? Da se ne zaletim da kupim,pa posle cvrc...i jel me ne bi ta kasika ne bi izasla vise od 1000€?
Mi imamo na T40 A prednji utovarivac sa 4 klipa, ima posebno razvodnik a napaja se sa postojece pumpe jer nismo dobili orginalnu pumpu sa multiplikatorom koju pogoni kardan.Radi to odlicno,bolje nego sto se moze zamisliti.Bez prednje vuce i hidraulicnog zatvaranja kasike je samo mucenje i traktora i vozaca.

Nazad
Vrh