savoris
Član
sasa22 ja mislim da kod tebe ne radi uredno ta prednja vuca
moguce je da se ona klackalica krece otezano po onoj osovinici
moguce je da se ona klackalica krece otezano po onoj osovinici
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to bi vazilo da ima naprijed srce diferencijala sa trkacima , ali NEMA~Kiki~ je napisao(la):Pa okreće se sporije jedan točak , ali mislim da to nema veze sa tim . Jer prednja vuča "gleda srednju liniju" tj. put i brzinu kretanja diferencijala (što znači da se jedan točak brže okreće drugi sporije , a prosek je brzina diferencijala) !
savoris je napisao(la):to bi vazilo da ima naprijed srce diferencijala sa trkacima , ali NEMA~Kiki~ je napisao(la):Pa okreće se sporije jedan točak , ali mislim da to nema veze sa tim . Jer prednja vuča "gleda srednju liniju" tj. put i brzinu kretanja diferencijala (što znači da se jedan točak brže okreće drugi sporije , a prosek je brzina diferencijala) !
i nije mi jasno zasto se pali jer u tom slucaju predjeni put prednjih tockova je veci nego zadnjih
Шта ти то значи јача дизна? можда само већу потрошњу,већа количина убризгане нафта не значи и већу снагу мотора ако пречник и ход клипа остану исти(то би било већ фризирање мотора).Ја сам предложио нај једноставнију варијанту коју су руси омогућили.Rastislav je napisao(la):A zasto se stavljaju tegovi na radilicu, zbog veceg obrtnog momenta ili zbog cega?Ja sam mom stavio jace dizne i mislim da ima on snage i za prednju vucu tako da i ovo za povecanje obrtaja na 1800 mi nije jasno.